با حضور معاونین ۲ وزارتخانه آموزش وپرورش و صنعت معدن تجارت و مدیرعامل ایران خودرو صورت گرفت؛

ارسال تجهیزات هنرستانی اهدایی ایران‌خودرو به ۷ استان محروم کشور

تهران (پانا) - به گفته معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش اکنون حدود۷۵ هزارنیروی انسانی در ۱۲۷۳هنرستان در بخش فنی حرفه ای وکاردانش مستقیما با موضوع خودرو مرتبط هستند.

کد مطلب: ۱۱۳۵۶۱۹
لینک کوتاه کپی شد
ارسال تجهیزات هنرستانی اهدایی ایران‌خودرو  به ۷ استان محروم کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش، تجهیزات اهدایی ایران خودرو روز یکشتبه ۱۱ آبان با حضور معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش و معاون وزیر صنعت معدن تجارت و مدیرعامل ایران‌خودرو طی مراسم باشکوهی به ۷ استان محروم ارسال شد.

دراین مراسم که مدیرانی ازدو وزارتخانه حضور داشتند، علیرضاکمرئی (معاون آموزش متوسطه وزیر ) صالح نیا (معاون وزیر صنعت معدن تجارت و مقیمی(مدیرعامل ایران خودرو) به اهمیت تربیت نیروی کار ماهر و شایستگیهای فنی غیرفنی نیروی کار پرداختند.

علیرضا کمرئی دراین مراسم ضمن تبریک ولادت رسول اکرم (ص)و امام جعفر صادق(ع)از زحمات و کمک های مجموعه وزارت صنعت معدن تجارت و مدیرعامل ایرانخودرو که براساس تفاهمنامه ازپیش امضا شده حمایت های تجهیزاتی خوبی که به هنرستان های کشور کردند تقدیروتشکر کرد.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تمایز جوامع امروز را در کیفیت آدم هایش باید جستجو کرد و کیفیت نیروی انسانی که درآن زیست می کنند ازجهات مختلفی که یک بعد آن قطعا نیروی انسانی ماهر است که در ضمیمه فنی و تخصصی رشد یافته باشد و کیفیت نیروی کار؛ ازاین منظر برخورداری ازشایستگی های فنی و حرفه ای نیروی انسانی ماهرقطعایک ضرورت است که خود یک حوزه موضوعی و حوزه های تخصصی آن می پردازند.سطح آموزش هاو کیفیت ها درحوزه کار خودشان درراستای صلاحیت حرفه ای حقیقتا دارای ارزش فراوان است.

معاون آموزش متوسطه وزیر گفت: آموزش و پرورش در تولید و تربیت نیروی انسانی بنیانی ترین حوزه است و اولین حوزه ای است که دانش آموزان، مربیان ودر این مقوله هنرجویان را آماده می کند تابین بازارکار و اشتغال پیوند ایجاد شود.

علیرضا کمرئی درادامه افزود: برای زیستن دراین جامعه وپایدار منظرمصرف کنندگان هم در بسترجامعه به آموزش وپرورش نگاه کتیم ونوع نگاه انتظاراتی که آنها خواهند داشت و این انتظارات می تواند در توسعه بخش صنعت هم موثر باشد. کیفیت تعاونی که آنها در مواجهه با محصولات تولیدی شرکت های بزرگ خواهند داشت و محصولات صنعت راکه درواقع بعنوان مصرف کننده درآینده از آنها برخوردار خواهند شد آنها هم در باورها و نگاه ها و شایستگی ها می توانند در تنظیم مناسبات آینده شرکت های بزرگ و در بخش صنعت ما تاثیرگذار باشد. شاید بخشی از پیشرفت جوامع درحوزه صنعت مرهون سطح انتظارات جامعه است که سطح انتظارات جهتش را تغییر می دهد و طبیعتا اگرازاین منظرهم نگاه کنیم در حوزه عمومی آموزش و پرورش در تربیت نیروی انسانی مصرف کننده و سطح و کیفیت انتظارات را به گونه ای عمل کند که رشدصنعت را نهایتا نتیجه دهد اما از نظر تولیدنیروی کار خیلی ملموس‌تر است .

وی افزود: درحال حاضر حدود۷۵هزارنفراز نیروهای ما دربخش موضوعی مربوط به ایران خودرویی تربیت می شوند و تعداد ۱۲۷۳هنرستان داریم که در بخش فنی حرفه‌ای وکاردانش مستقیما با موضوع بخش خودرو درارتباط هستند؛ یعنی۶حوزه موضوعی با رشته‌های مکانیک، تعمیرخودرو، برق خودرو، تعمیرموتور، خدمات فنی و خدمات پس از فروش ازجمله رشته محل هایی هستند که درآن متمرکز هستیم همه اینهادرحوزه کارشما (ایران خودرو) قرار می گیرد. طبیعتا این نیروی انسانی برای میدان اجرا تربیت می کنیم و به جهت اینکه نیروی انسانی ما در سنی تربیت می‌شوند که دوره شکل گیری قابلیت‌ها با شایستگی آنهابه ویژه در حوزه شایستگی‌های فنی است و این کیفیت ممکن است درآینده وجود نداشته باشد.ممکن است صلاحیت‌های فنی و تخصصی نیروی انسانی را درموقعی که احساس خطرکنیم با آموزش جبران کنیم اما شخصیت‌های شکل گرفته که عمدتا شایستگی‌های غیرفنی را شکل خواهد داد و قابلیت‌های عمومی نیروی انسانی مارا درحوزه کارتشکیل خواهند داد و اینها سخت‌تردرآینده‌ای ‌که دوره تربیت منقضی شده شکل خواهدگرفت البته شایستگی‌های غیرفنی هم قابل آموزش دادن هست اما ابعاد شخصیتی و نگرش در بازارکار و ارزش تولید و همینطور محیط اجتماعی مقوله‌ای است که درسن نوجوانی و جوانی شکل می‌گیرد و درسنی که آموزش وپرورش به آن می‌پردازد؛

بنابراین ازاین منظر هم آموزش وپرورش نقش کلیدی باید داشته باشد که نهایتا پیوند با صنعت معنا پیدا می‌کند و توجهی که امروز ایران خودرو به این مقوله آموزشی و پرورشی دارد از حیث برخوردهایی که درآینده درابعادگوناگون دیده می‌شود و ابعاد پنهان و کارکردهای پنهان هم دارد که در مقام تحلیل به آن توجه می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزیر درپایان مراسم درخصوص اهمیت ارسال تجهیزات به هنرستان‌ها گفت: تجهز هنرستان‌ها از ضروریات است که باید به آن پرداخت وبه روز رسانی تجهیزات می‌تواند به هنرستان‌ها کمک کند تاآموزش‌ها هم به روز شود.در طول ۹ سال گذشته حدود۵۰ میلیارد تومان برای توسعه وتجهیز هنرستان‌ها هزینه شد این درحالی است که فقط سال جاری بیش از۱۳۰میلیارتومان درراستای به روز رسانی تجهیزات هنرستان‌ها سرمایه گذاری شده است .

درادامه مراسم صالح نیا معاون وزیر صنعت معدن تجارت و مقیمی مدیرعامل ایران خودرو به ایراد سخن پرداختند و درپایان مراسم باتشریفات باشکوهی۷ محموله برای ۷ استان محروم ارسال شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار