درباره مضرات ماش چه می‌دانید

تهران (پانا) - در ماش موادی وجود دارد که سبب تولید اسیداوریک می‌شود و از این رو افراد مبتلا به نقرس از مصرف آن خودداری کنند، چرا که مصرف آن سبب شدت گرفتن بیماری می‌شود.

کد مطلب: ۱۲۴۷۷۱۹
لینک کوتاه کپی شد
درباره مضرات ماش چه می‌دانید

به گزارش جمهوریت، افرادی مبتلا به بیماری‌های دستگاه گوارش بخصوص زخم روده و اثنی عشر هستند، از ماش کمتر استفاده کنند. زیرا سلولز موجود در آن موجبات ناراحتی را فراهم می‌کنند.

افرادی که یبوست دارند و می‌خواهند از ماش استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند و آنگاه غذا درست کنند.

کسانی که صرع دارند از ماش پوست کنده استفاده کنند.. زیاده روی در مصرف ماش موجب افزایش خلط، نقرس، اسیداوریک، ضعف قوه باه، سوءهاضمه، نفخ، ناراحتی‌های دندان‌ها و عدم جذب کلسیم می‌شود.

افرادی مسن و کسانی که مزاج سرد دارند و یا اینکه صاحب معده‌ای رطوبتی می‌باشند باید ماش را همراه با ادویه مناسب (مثل دارچین، فلفل، زنجبیل، خردل) میل نمایند، افرادی که دارای مزاج گرم هستند باید به غذا‌هایی که با ماش تهیه می‌شود، چاشنی‌هایی نظیر رب انار، رب گوجه، و آب سماق استفاده کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار