جایی که افتادن، پله‌ای برای برخاستن می‌شود

جلگه رخ (پانا) - سالن ورزشی بنت الهدی صدر جلگه رخ این روزها شاهد شور و هیجان تازه‌ای است، چرا که جودو، هنر رزمی با فلسفه راه ملایمت، در حال جذب طیف گسترده‌ای از علاقه‌مندان در میان دانش‌آموزان و کودکان این منطقه است.

کد مطلب: ۱۵۹۶۶۰۵
لینک کوتاه کپی شد
جایی که افتادن، پله‌ای برای برخاستن می‌شود

مربی جودو این مجموعه ورزشی در گفت و گو با پانا گفت: «دانش آموزان با حضور در کلاس‌های آموزشی جودو، فرصتی یافته‌اند تا با این رشته که فراتر از تکنیک‌های فیزیکی، بر رشد شخصیتی و ذهنی تأکید دارد،آشنا شوند.همچنین این ورزش،در محیطی امن و تحت نظارت مربیان مجرب آموزش داده می شود.»
انسیه روستایی گفت:«جودو فقط یک ورزش نیست، بلکه یک راه زندگی است. در این مسیر، ما یاد می‌گیریم که چطور با احترام، هم از خود محافظت کنیم و هم به دیگران یاری رسانیم. مهم‌ترین درسی که به بچه‌ها می‌دهیم این است که زمین خوردن پایان کار نیست، بلکه آغاز دوباره‌ای برای برخاستن قوی‌تر است. این فلسفه، در دل چالش‌ها روزمره زندگی نیز به کارشان می‌آید.»

مربی جودو بنت الهدی در خصوص محیط این ورزش افزود: «در سالن بنت الهدی صدر، محیطی را برای فراگیران فراهم کرده تا با نظم و انضباط آشنا شوند. این تعاملات، مهارت‌های اجتماعی شرکت‌کنندگان را تقویت کرده و حس همکاری و همدلی را در آن‌ها پرورش می‌دهد. بچه‌ها نه تنها از نظر فیزیکی، بلکه از نظر ذهنی نیز رشد می‌کنند؛ یاد می‌گیرند چگونه تمرکز خود را حفظ کنند، دستورالعمل‌ها را دنبال کنند و در یک محیط تیمی، به صورت مؤثر عمل کنند.»

وی در رابطه با علاقه مندان به المپیک اظهار داشت:«جودو، به عنوان یک رشته ورزشی المپیکی، مسیری روشن برای علاقه‌مندان به پیشرفت در سطوح بالاتر ارائه می‌دهد. در سالن ورزشی بنت الهدی صدر، استعدادهای جوان نه تنها مهارت‌های پایه‌ای جودو را فرا می‌گیرند، بلکه با نظم، انضباط و پشتکار لازم برای پیوستن به تیم‌های حرفه‌ای و در نهایت، رسیدن به رویاهای المپیکی خود آشنا می‌شوند. این سالن، بستری مناسب برای پرورش این قهرمانان است. »

در پایان او در خصوص استقبال دانش آموزان بیان کرد:«استقبال از کلاس‌های جودو در این سالن ورزشی امسال نسبت به سال‌های گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است. این روند صعودی، نشان‌دهنده توجه رو به رشد به فعالیت‌های فوق برنامه سازنده و تأثیرگذار برای نسل جوان منطقه است.»

خبرنگار : زهره صابری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار