اوقات فراغت زمینه ساز نشاط، خلاقیت و تقویت توانمندی‌های دانش‌آموزان است

جلگه رخ (پانا) ـ مدیر کانون فرهنگی تربیتی شهید چمران شهر رباط سنگ گفت: پایگاه‌های اوقات فراغت زمینه ساز نشاط، خلاقیت و تقویت توانمندی‌های دانش‌آموزان است و در رشد شخصیتی آنها نقش موثری دارد.

کد مطلب: ۱۵۸۸۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد
اوقات فراغت زمینه ساز نشاط، خلاقیت و تقویت توانمندی‌های دانش‌آموزان است

ابوالفضل مروجی در گفت و گو با پانا اظهار کرد: «برگزاری برنامه‌های متنوع در پایگاه های تابستانه، فرصتی ارزشمند برای رشد شخصیت، افزایش اعتماد به نفس و کشف استعدادهای دانش‌آموزان است.»

وی در خصوص اهمیت پایگاه‌های تابستانی گفت: «این پایگاه‌ها نه‌تنها موجب ارتقای نشاط و شادابی در بین دانش‌آموزان می‌شوند، بلکه با ایجاد فضایی امن و صمیمی، زمینه تعامل موثر میان دانش‌آموزان را فراهم می‌کند که این‌کار در رشد اجتماعی و تقویت مهارت های ارتباطی آنها نقش اساسی دارد.»

مروجی با اشاره به عملکرد مثبت منطقه جلگه رخ در تابستان امسال، بیان کرد: «این منطقه در زمینه فعالیت های فرهنگی تابستانی جزو مناطق پیشگام در استان خراسان رضوی بوده است و با اجرای طرح "هر مدرسه یک پایگاه اوقات فراغت" تعداد قابل توجهی از مدارس سطح منطقه به پایگاه های تابستانی فعال تبدیل شده‌اند.»

وی تصریح کرد: «اجرای این طرح علاوه بر کاهش دغدغه رفت‌ و آمد دانش‌آموزان به پایگاه‌های اوقات فراغت، باعث افزایش رضایت خانواده‌ها و استقبال قابل توجه دانش آموزان از فعالیت‌های تابستانی شده است.»

مدیر کانون شهید چمران شهر رباط‌سنگ گفت: «یکی از اقدامات جدید منطقه در سال جاری، بهره‌گیری از ظرفیت کارگاه‌های تخصصی هنرستان‌ها برای ارائه آموزش‌های عملی، به دانش‌آموزان بوده است که این کارگاه‌ها فرصتی طلایی برای آشنایی دانش آموزان با مهارت‌های کاربردی و حرفه‌ای است.»

مروجی با تاکید بر شعار "تربیت بدون توقف" عنوان کرد: «تلاش ما این است که فرآیند تربیت در تابستان نیز مستمر باشد. در کلاس‌های اوقات فراغت با توجه به زیرساخت‌های آموزشی، دانش‌آموزان از جنبه‌های فرهنگی، آموزشی و پرورشی تحت تربیت قرار گرفته و اهداف آموزش و پرورش در بخش اوقات فراغت نیز محقق می‌شود.»

وی در پایان خاطر نشان کرد: «امسال استقبال دانش آموزان از کلاس های اوقات فراغت نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است که علاقه‌مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانون شهید چمران شهر رباط‌سنگ مراجعه کنند.»

خبرنگار : ستایش حسین‌نیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار