مدیر دبیرستان نمونه دولتی معلم ساوجبلاغ:

مدارس،پایگاه اصلی ترویج سوادرسانه‌ای در میان دانش‌آموزان است

ساوجبلاغ(پانا)-مدیر دبیرستان نمونه دولتی معلم گفت:در دنیای امروز که رسانه‌ها نقشی اساسی در شکل‌دهی افکار عمومی ایفا می‌کنند،مدارس با آموزش سوادرسانه‌ای به دانش‌آموزان،مسئولیت مهمی در تربیت نسل آگاه و نقاد برعهده دارند.

کد مطلب: ۱۶۱۵۹۷۶
لینک کوتاه کپی شد
مدارس،پایگاه اصلی ترویج سوادرسانه‌ای در میان دانش‌آموزان است

تقی اصل زارع در گفت‌وگو با پانا در رابطه با ترویج سوادرسانه در بین دانش‌آموزان بیان کرد:«دردنیای امروز که رسانه‌ها نقشی اساسی در شکل‌دهی افکار عمومی ایفا می‌کنند، مدارس با آموزش سوادرسانه‌ای به دانش‌آموزان،مسئولیت مهمی در تربیت نسل آگاه و نقاد برعهده دارند.»

اصل زارع اضافه کرد:«رسانه‌ها به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره نوجوانان و جوانان تبدیل شده‌اند و حجم بالای اطلاعات منتشرشده در فضای مجازی،آنان را در معرض پیام‌های صحیح و غلط قرار می‌دهد.در چنین شرایطی،آموزش سوادرسانه‌ای در مدارس نه تنها یک ضرورت آموزشی بلکه ضرورتی فرهنگی و اجتماعی است.»

وی اظهار کرد:«دانش‌آموزان باید مهارت‌های لازم برای تحلیل محتوا،تشخیص اخبار جعلی،درک اهداف پشت پرده پیام‌های رسانه‌ای و استفاده صحیح از فضای مجازی را در مدرسه بیاموزند.مدارس می‌توانند با برگزاری کارگاه‌های آموزشی،ایجاد کلاس‌های عملی و طراحی پروژه‌های گروهی،دانش‌آموزان را به سوی مصرف آگاهانه رسانه‌ها هدایت کنند.»

وی در پایان گفت:«ورود سوادرسانه‌ای به کلاس‌های درس،نه تنها موجب ارتقای توانایی‌های شناختی و تحلیلی دانش‌آموزان می‌شود،بلکه به افزایش مسئولیت‌پذیری آنان در فضای مجازی نیز کمک می‌کند.علاوه‌براین، خانواده‌ها نیز می‌توانند با همراهی مدارس و مشارکت در برنامه‌های آموزشی،نقش مؤثری در تقویت سوادرسانه‌ای فرزندان خود ایفا نمایند.»

 

خبرنگار : دانش آموز: ابوالفضل مساوات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار