دانش‌آموز المپیادی دبیرستان معلم شهرستان ساوجبلاغ:

آینده را با امید و انگیزه ادامه می‌دهم

مدرسه نمونه دولتی معلم، استعدادهای من را شکوفا کرد

کرج (پانا) - دانش‌آموز المپیادی دبیرستان نمونه دولتی معلم شهرستان ساوجبلاغ گفت: مدرسه نمونه دولتی معلم، استعدادهای من را شکوفا کرد. آینده را با امید و انگیزه ادامه می‌دهم.

کد مطلب: ۱۵۹۹۲۳۷
لینک کوتاه کپی شد
آینده را با امید و انگیزه ادامه می‌دهم

ابوالفضل مساوات به عنوان دانش‌آموز ممتاز و المپیادی دبیرستان نمونه دولتی معلم شهرستان ساوجبلاغ درگفت‌وگو با پانا بیان کرد:«دبیرستان نمونه دولتی معلم، با مدیریت خردمندانه و معاونتی دلسوز و پرتلاش،همواره برای من فراتر از یک محیط آموزشی بوده است؛ این دبیرستان پلی استوار به سوی موفقیت،و مدرسه‌ای برای شکوفایی استعدادها و تحقق آرزوهایم بوده است.»

وی افزود «هر روزی که در این دبیرستان می‌گذراندم،سرشار از لحظه‌هایی بود که مرا به تلاش بیشتر و گام‌نهادن درمسیر پیشرفت دعوت می‌کرد.لحظاتی که نه‌تنها آموختم،بلکه رشد کردم،تجربه اندوختم و جسارت ساختن آینده‌ای روشن را به دست آوردم.»

مساوات در ادامه از خاطرات خود در این دبیرستان گفت:«شیرین‌ترین خاطراتم،آن روزهایی است که حاصل تلاش‌هایم به چشم آمد و از من قدردانی شد؛تقدیرهایی که نه به‌عنوان پایان راه،بلکه به‌عنوان نقطه‌ آغاز انگیزه‌ای تازه درمسیر فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی و اجتماعی‌ام عمل کرد.»

وی اضافه کرد: «اکنون که به مسیر پیموده‌شده می‌نگرم،بیش از پیش به نقش بی‌بدیل این دبیرستان و تلاش‌های خالصانه مدیریت و معاونت آن واقفم.من همواره قدردان زحمات آنان خواهم بود و این باور را در دل دارم که موفقیت‌هایم ریشه در محبت،هدایت و همراهی این مجموعه ارزشمند دارد.»

مساوات عنوان کرد:«بنده وقتی وارد این مدرسه شدم موفقیت‌هایی نظیر کسب ۲ دوره برنز المپیاد جهانی متوالی ریاضی و علوم کسب کردم، در مسابقات آزمایشگاه زیست و صحیفه سجادیه مقام اول منطقه را کسب کردم و در استان سوم شدم و در حین تحصیل در این مدرسه موفق به ساخت و معرفی ۳ هوش مصنوعی تخصصی برای دانش آموزان و معلمین این مدرسه حاصل کارم بود.»

این دانش‌آموز در پایان گفت: «آینده را با امید و انگیزه ادامه می‌دهم،با این عهد درونی که افتخاراتم را به نام مدرسه‌ای رقم بزنم که بذر دانایی و انگیزه را در وجودم کاشت و مرا در مسیر تعالی و خدمت به جامعه قرار داد.»

خبرنگار : دانش‌آموز:ملیکابهروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار