وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:‌

تعلیم کودکان و تربیت دانشجومعلمان؛ دو محور قرآنی مورد تاکید وزارت آموزش و پرورش

هیچ دانشجو‌یی نباید بدون تسلط بر روخوانی و روانخوانی قرآن فارغ‌التحصیل شود

تهران (پانا) - شصت‌و‌چهارمین جلسه کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاونان و مسئولان مربوطه در ساختمان این وزارتخانه برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۸۸۶۱۲
لینک کوتاه کپی شد
تعلیم کودکان و تربیت دانشجومعلمان؛ دو محور قرآنی مورد تاکید وزارت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار پانا؛ علیرضا کاظمی در ابتدای این جلسه، گفت: خداوند را به پاس این پیروزی شکوهمند در جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات اخیر، شاکریم. در جلسات متعددی که با دوستان داشتیم، علی‌رغم خسارات و مشکلاتی که برای مردم ما ایجاد شد، در یک جنگ نابرابر و تمام‌عیار بین حق و باطل‌ و در تقابل دنیای اسلام با دنیای کفر که تمام استکبار جهانی به کمک رژیم صهیونیستی شتافتند، عده زیادی از هموطنان و چهره‌های پرافتخار کشورمان به شهادت رسیدند. اما پیروز اصلی این میدان، مردم عزیز ما بودند که در این دفاع مقدس ۱۲ روزه ایستادگی کردند.  

کاظمی با بیان اینکه نباید لطف و عنایت الهی را در سه حوزه در ۱۲ روز جنگ فراموش کنیم، ادامه داد: سلامتی و اقتدار مقام معظم رهبری و مدیریت و فرماندهی بی‌نظیر ایشان در این جنگ ۱۲ روزه، نمونه‌ای بی‌بدیل در سطح جهانی بود.

وی ادامه داد: صلابت و استحکام ایشان در شب عاشورا و فرمان تاریخی‌شان، نشانه‌ای از عنایت ویژه خداوند بود. همچنین وحدت و انسجام ملت ایران؛ جلوه‌های زیبای این اتحاد در تشییع شهدا، مراسم سالگرد و ایستادگی در مقابل استکبار جهانی، معجزه‌ای الهی بود که نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.

علیرضا کاظمی افزود: عملکرد موشک‌های جمهوری اسلامی ایران و عبور موفقیت‌آمیز موشک‌های ما از تمام سامانه‌های دفاعی دشمن، معجزه‌ای بود که هیچ‌کس تصور آن را نمی‌کرد. این پیروزی‌ها رمز موفقیت مومنین است و باید شاکر خداوند باشیم.  

وزیر آموزش و پرورش به گزارشی از اقدامات قرآنی پرداخت و گفت: در جلسه اخیر کمیسیون تخصصی آموزش عمومی قرآن، اقدامات بسیار خوبی انجام شده بود. از همکاران وزارت آموزش و پرورش، دستگاه‌های اجرایی و موسسات قرآنی تشکر می‌کنم که برنامه‌های اولویت‌دار توسعه فرهنگ نماز و قرآن را پیگیری می‌کنند.  

کاظمی ادامه داد: موفقیت واقعی زمانی است که سیاست‌های ما در دورترین مناطق کشور به برنامه‌های عملیاتی تبدیل شود. از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم نسبت خود را با آموزش عمومی قرآن روشن کنند.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید دو حوزه استراتژیک ‌مورد توجه ویژه قرار گیرند، اظهار کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک جزو این دو حوزه است چرا که دوران کودکی، دروازه آشنایی با قرآن است و باید برنامه‌ریزی دقیق‌تری در این حوزه انجام شود و حوزه دوم؛ دانشگاه فرهنگیان است. هیچ دانشجو‌یی نباید بدون تسلط بر روخوانی و روانخوانی قرآن فارغ‌التحصیل شود.  

وی افزود: ما اراده قوی داریم تا در این دوره، اتفاقات خوبی در حوزه قرآن رقم بخورد. از همه دستگاه‌ها می‌خواهیم برنامه عملیاتی خود را برای توسعه آموزش قرآن ارائه دهند. منابع مالی محدودیت نیست، چرا که هر دستگاه موظف است در این زمینه سرمایه‌گذاری کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار