مدیر مرکز مشاوره عشایر کهگیلویه و بویراحمد:

مشاوران باید با دانش روز برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی مجهز شوند

یاسوج (پانا) ـ مدیر مرکز مشاوره عشایر استان کهگیلویه‌و‌بویراحمد با اشاره به تهدیدات فضای مجازی برای دانش‌آموزان، بر لزوم توانمندسازی مشاوران مدارس برای مقابله با این آسیب‌ها تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۷۴۰۴
لینک کوتاه کپی شد
مشاوران باید با دانش روز برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی مجهز شوند

دوره توانمندسازی کارشناسان مشاوره و مدیران مراکز مشاوره شهرستان‌ها و مناطق ۱۳گانه استان با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی در مواجهه با آسیب‌های نوپدید به‌ویژه در فضای مجازی برگزار شد.

مصطفی محمدی در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «در عصر حاضر که فناوری به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی تبدیل شده،دانش‌آموزان بیش از هر زمان دیگری در معرض آسیب‌های فضای مجازی قرار دارند و مشاوران مدارس باید با دانش و ابزارهای روز برای شناسایی و مقابله با این تهدیدات تجهیز شوند.»

وی با تأکید براینکه آسیب‌های فضای مجازی به شکل یک اپیدمی فراگیر درآمده است، افزود:‌«این آسیب‌ها محدود به منطقه یا شهر خاصی نیست و دسترسی گسترده دانش‌آموزان به تلفن همراه و فضای مجازی، آنان را در معرض خطراتی قرار داده که بی‌توجهی به آن‌ها می‌تواند پیامدهای جدی به دنبال داشته باشد.»

محمدی توانمندسازی مشاوران را از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با این چالش‌ها دانست و گفت: «برگزاری کارگاه‌های تخصصی برای مشاوران با هدف شناسایی نیازها و درک بهتر دغدغه‌های دانش‌آموزان، اقدامی مؤثر در جهت ایفای نقش محوری‌تر آنان در مدارس است.»

وی تصریح کرد: «مشاوران مجهز به دانش روز و مهارت‌های کاربردی می‌توانند نقش مهمی در حفظ سلامت روانی، ارتقای ایمنی و هدایت صحیح دانش‌آموزان در محیط‌های آموزشی ایفا کنند.»

این دوره آموزشی با حضور کارشناسان مشاوره مناطق ۱۳گانه استان و با محوریت ارائه راهکارهای عملی برای مداخله به‌موقع در بحران‌های دانش‌آموزی برگزار شد.

خبرنگار : دانش آموز: مریم انصاری راد. عکاس : دانش آموز: مریم انصاری راد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار