در راستای بهبود فضای آموزشی دولتی در منطقه ولیعصر صورت پذیرفت؛

انعقاد تفاهم‌نامه ۸۰ میلیارد‌ تومانی برای بازسازی مدرسه تخریبی حضرت خدیجه کبری(س) تبریز

تبریز (پانا) - در گامی مهم برای توسعه عدالت آموزشی در تبریز، تفاهم‌نامه احداث و بازسازی دبیرستان حضرت خدیجه کبری(س) در منطقه ولیعصر تبریز به امضا رسید.

کد مطلب: ۱۶۴۱۸۷۵
لینک کوتاه کپی شد
انعقاد تفاهم‌نامه ۸۰ میلیارد‌ تومانی برای بازسازی مدرسه تخریبی حضرت خدیجه کبری(س) تبریز

به گزارش پانا و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، این پروژه با هدف رفع مشکل تراکم بالای دانش‌ آموزان در مدارس دولتی منطقه و جایگزینی ساختمان فرسوده و تخریبی مدرسه فعلی اجرا می‌شود؛ ساختمانی که به دلیل فرسودگی شدید، امکان بهره‌برداری کامل از آن وجود نداشت.

این تفاهم‌نامه میان اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی و رشیدی خیر مدرسه‌ساز  منعقد شده و طبق مفاد آن، هزینه اجرای طرح ۸۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

بخش عمده این اعتبار را خیر تأمین خواهد کرد و اقدامی که نقش مهمی در جبران کمبود فضا و افزایش ایمنی آموزشی منطقه خواهد داشت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار