معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان مطرح کرد:
جذب استعداد های برتر به حوزه با همکاری کمیته حوزه و آموزش و پرورش
اصفهان (پانا) - معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان با اشاره به آغاز پذیرش حوزه های علمیه برادران در سه مقطع متوسطه اول، دوم و دانشگاهی، از همکاری کمیته حوزه و آموزش و پرورش در جهت جذب و شناسایی استعداد های برتر خبر داد.

حجت الاسلام محمدحسن ترابی معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان در نشست خبری که به مناسبت آغاز پذیرش حوزه های علمیه برادران در سالن اجتماعات مرکز مدیریت حوزه های علمیه برادران اصفهان برگزار شد، از آغاز ثبتنام آنلاین طلاب در ۳۴ مدرسه علمیه سراسر استان اصفهان خبر داد و افزود: متقاضیان مقاطع متوسطه اول، دوم و دانشگاهی میتوانند تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ از طریق سایت Esfhozeh.ir/paziresh اقدام به ثبتنام کنند.
وی به وجود رشتههای جدید اشاره کرد و گفت: علاوه بر دروس سنتی فقه و اصول، ۱۵ رشته نوین مانند علوم قرآن، فلسفه اسلامی، تبلیغ و کلام اسلامی به برنامه درسی افزوده شده است.
ترابی در خصوص مدت تحصیل اظهار کرد: دوره عمومی (سطح یک) به طور متوسط ۶ سال و مقاطع تکمیلی (سطح دو و سه) برای تربیت عالمان متخصص طراحی شدهاند.
معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان به برنامههای ویژه نوجوانان اشاره کرد و گفت: با توجه به نیازهای نسل جدید، برنامههای درسی و فرهنگی متنوعی شامل اردوهای تفریحی، ورزشی و کارگاههای شبههشناسی تدوین شده است.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار پانا در مورد تفاوت کسانی که در مقطع متوسطه اول وارد حوزه وارد میشوند با کسانی که دارای مدارک بالاتر هستند چیست و چه برنامه های ویژه ای برای آنهادر نظر گرفته می شود ابراز کرد: برای متقاضیان با مدرک (متوسطه اول)شرط سنی حداکثر ۱۸ سال و حداقل معدل ۱۵، برنامه درسی سبکتر با تأکید بر آشنایی تدریجی با فضای حوزوی است و برای دارندگان دیپلم و مدارک دانشگاهی امکان پذیرش تا سن ۴۰ سال و برای معدلهای بالای ۱۸ امکان معافیت از آزمون کتبی وجود دارد و دورههای تخصصیتر با محوریت پژوهش و اجتهاد است.
وی بیان کرد:حوزه علمیه اصفهان از طریق کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش استعدادهای برتر را شناسایی و جذب میکند و این همکاری شامل برنامههایی مانند جشنهای تکلیف در مدارس و حضور مبلغان طرح «امین» در بیش از ۱۰۰۰ مدرسه است.
وی بیان کرد: حوزه اصفهان با پیشینه ۵۰۰ ساله، میراثدار مراکز علمی جهان تشیع است و از دوران امام صادق(ع) تا عصر غیبت کبری، نقش محوری در تربیت فقها و عالمان داشته است.
ارسال دیدگاه