دولت چهاردهم ایران را تنها خط قرمز خود میداند
همدان (پانا) - رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور، بر اهمیت وفاق ملی در عبور از چالشها تأکید کرد و با اشاره به اینکه دولت چهاردهم، خط قرمزی جز «ایران» ندارد، هرگونه عامل مخل انسجام ملی را خط قرمز این دولت دانست.

مصطفی مولوی، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) در نشست با فعالان اجتماعی و سیاسی استان همدان با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در استفاده از تمام ظرفیتهای ملی و سیاسی، این موضوع را مصداق بارز دوران دفاع مقدس دانست.
او تاکید کرد: همانطور که در جنگ تحمیلی همه جناحها برای حفظ کشور در کنار هم ایستادند، امروز نیز برای توسعه و پیشرفت ایران، اتحاد و انسجام ملی ضروری است.
مولوی با بیان اینکه "دولت وفاق" با هدف جایگزینی وحدت به جای اختلاف روی کار آمده است، افزود: برای ایمنسازی ایران در برابر جنگ رسانهای، تحریمها و عملیات روانی دشمن، باید از تمامی ظرفیتهای موجود در حوزههای سیاسی، هنری و نخبگان دانشگاهی بهره برد.
این مسئول در ادامه به پیچیدگی تصمیمات در حوزه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: تصمیمگیری در این مسائل نیازمند هماهنگی با نهادهای عالی نظام است و کسانی که از توافق یا عدم توافق انتقاد میکنند، گاهی از مسیر پیچیده حقوقی و امنیتی این تصمیمات بیاطلاع هستند.
وی افزود: همانگونه که در دوران دفاع مقدس، ادامه یا توقف نبرد با ملاحظات عمیق گرفته میشد، امروز نیز تصمیمگیری در میدان دیپلماسی به دقت و حمایت ملی نیاز دارد.
مولوی با تاکید بر اصل ۸ قانون اساسی مبنی بر لزوم نظارت مردمی بر عملکرد دولت، اظهار داشت: تا کنون عموماً دولت بر مردم نظارت داشته، اما اکنون زمان آن است که مردم نیز با سازوکارهای مشخص، عملکرد دولت را ارزیابی و یاری کنند.
او با اشاره به نقش شورای تدبیر و توسعه استان، این شورا را بازوی اجرایی و نظارتی مردم در کنار دولت دانست و افزود: همافزایی مردم و دولت نه تنها به بهرهمندی از ظرفیتهای مردمی میانجامد، بلکه به بازسازی اعتماد اجتماعی نیز کمک میکند.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور با یادآوری خاطرهای از دوران دفاع مقدس و تاکید شهدا بر پرهیز از جناحبازی در جبههها، بیان کرد: امروز نیز باید مقابل کسانی که از درون، روحیه مقاومت را تضعیف میکنند، ایستاد و روشنگری کرد.
مولوی در پایان تاکید کرد که دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور، علاوه بر نظارت، حامی استانها در اجرای سیاستهای ملی است و آماده بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای مردمی، نخبگان و شوراها برای پیشبرد اهداف دولت و ملموستر شدن کارآمدی آن برای مردم است.
ارسال دیدگاه