فرماندار نهاوند:

۱۸ واحد تولیدی شهرک صنعتی تعطیل است

خزل (پانا) - فرماندار نهاوند با بیان اینکه ۱۸ واحد تولیدی در شهرک صنعتی تعطیل است، عمده موانع فعالیت را نبود سرمایه در گردش و ضعف در زیرساخت‌های اولیه عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۸۶۷۲۲
لینک کوتاه کپی شد
۱۸ واحد تولیدی شهرک صنعتی تعطیل است

مجتبی بیرانوند از وجود موانع متعدد بر سر راه فعالیت واحدهای مستقر در شهرک صنعتی نهاوند خبر داد.

وی همچنین گلایه‌مند بود که با وجود نیاز مبرم شهرستان، شهرک صنعتی دوم هنوز راه‌اندازی نشده است.

بیرانوند با اشاره به موقعیت استراتژیک نهاوند و محورهای ارتباطی موجود، مطالبه ایجاد و راه‌اندازی بندر خشک در این شهرستان را مطرح کرد.

کاهش قیمت زمین و پیگیری مصوبات

در راستای حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه‌گذاری، در جلسه‌ای مصوب شد که قیمت هر متر مربع زمین در شهرک صنعتی نهاوند از حدود ۵ برابر نرخ قبلی به ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان کاهش یابد. این اقدام با هدف فراهم آوردن شرایط مناسب‌تر برای احداث واحدهای تولیدی و صنعتی توسط سرمایه‌گذاران صورت گرفته است.

همچنین مقرر شد نشست بعدی با حضور مدیران کل صمت، تعاون، آب، برق، نماینده مردم نهاوند در مجلس و نمایندگانی از تولیدکنندگان، سه ماه آینده در فرمانداری برگزار شود. هدف از این جلسه، بررسی و پیگیری مصوبات جلسه کنونی و اطمینان از به ثمر رسیدن آن‌ها خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار