مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز استان البرز:
بزرگترین مدرسه استثنایی کشور در شهرستان نظرآباد در حال ساخت است
۵۷۳ خیر مدرسهساز در استان البرز فعال هستند و ۷۰۲ پروژه مدرسهسازی در دست اجراست
کرج(پانا) - مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز استان البرز از ساخت بزرگترین مدرسه استثنایی کشور در شهرستان نظرآباد خبر داد .

حسن مهرانی مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز استان البرز درگفتوگو با پانا عنوان کرد:« امروز در استان البرز ۷۰۲ پروژه فعال مدرسهسازی داریم که به صورت مشارکتی با خیرین در حال انجام است. از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ نیز ۲۰۰ مدرسه مشارکتی توسط خیرین به آموزش و پرورش تحویل داده شده است این روند همچنان با قدرت ادامه دارد.»
وی با اشاره به تفاهمنامههای جدید افزود:« هفته گذشته تفاهمنامهای با حاج حبیبالله زاهدی، خیر مدرسهساز، برای ساخت سومین مدرسه ایشان در منطقه مشکیندشت امضا کردیم. این مدرسه ۱۲ کلاسه پیشساخته خواهد بود که تا اول مهر آماده بهرهبرداری میشود.»
مهرانی درباره آمار خیرین فعال در استان گفت: «در حال حاضر ۵۷۳ خیر فعال مدرسهساز در استان البرز داریم که هر کدام به نحوی در توسعه فضاهای آموزشی نقش دارند. این میزان مشارکت نشاندهنده جایگاه رفیع خیرین در پیشبرد تعلیم و تربیت است.»
وی اضافه کرد:«استان البرز از نظر مشارکت خیرین و برگزارکنندگان برنامهها یکی از استانهای پیشرو در کشور است. مطالب ارائهشده در جلسات مربوط به این حوزه بسیار ارزشمند و قابل توجه است و نشان از عزم جدی در این زمینه دارد.»
مهرانی تأکید کرد: «اگر شما در استان البرز قدم بگذارید، در ۸۵ تا ۹۰ درصد مدارس تابلوی خیرین مدرسهساز را مشاهده خواهید کرد. برخی از این مدارس با مشارکت خیرین و برخی به صورت کامل توسط آنها ساخته شدهاند.»
وی درباره وضعیت مدارس استثنایی هم گفت: « برای اولین بار در استان البرز کلنگزنی مدرسهای ویژه کودکان اوتیسم را خواهیم داشت. این مدرسه شامل ۱۲ کلاس آموزشی خواهد بود که با حمایت خیرین ساخته خواهد شد.»
مهرانی ادامه داد:«در شهرستان نظرآباد، بزرگترین مدرسه استثنایی کشور در حال ساخت است. این پروژه با هزینهای بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان تا ۲۲ بهمن امسال آماده بهرهبرداری خواهد شد که یکی از افتخارات استان محسوب میشود.»
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز در استان البرز در پاسخ به سوالی درباره مناطق محروم گفت :«اکثر پروژههای ما در مناطق محروم اجرا میشود، زیرا نیاز اصلی آموزش و پرورش در همان نواحی است.سعی داریم عدالت آموزشی را از طریق ساخت فضاهای استاندارد پیادهسازی کنیم.»
وی در ادامه بیان کرد:« مشکل اصلی ما در استان البرز کمبود زمین برای ساخت مدرسه است. خیرین فراوان هستند اما وقتی زمین نداریم، نمیتوانیم پروژه جدیدی را آغاز کنیم. مسئولین باید برای حل این مشکل همکاری کنند.»
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز گفت: «اگر شهرداریها، اداره کل راه و شهرسازی و شوراها با ما هماهنگ باشند، کمبود فضای آموزشی در استان حل خواهد شد. ظرفیت و انگیزه لازم در بین خیرین وجود دارد.»
مهرانی درمورد مراحل برگزاری برنامههای مدرسهسازی عنوان کرد: « هر سال برنامههایی در سطوح مدرسهای، منطقهای و استانی داریم. ابتدا برنامهها در مدارس برگزار میشود، سپس به مرحله منطقهای و در نهایت استانی میرسد.»
مهرانی در خصوص پروژههای در حال احداث گفت: «درحال حاضر ۷۱ پروژه با پیشرفت فیزیکی ۶۰ تا ۸۰ درصد در حال اجرا است. از این میان ۸ پروژه برای تحویل به آموزش و پرورش در آغاز مهرماه در نظر گرفته شده است.زیرا هیچ مانعی برای پیشبرد پروژهها وجود ندارد. تنها مانع موجود همان مشکل زمین است که امیدواریم با حمایت نهادهای ذیربط حل شود.»
وی درباره ارزیابی اثرات مدارس خیرساز خاطرنشان کرد:«نتایج اجتماعی و تربیتی این مدارس بسیار مثبت بوده است. دانشآموزان در این فضاها با انگیزه بالا مشغول به تحصیل هستند و خانوادهها نیز رضایت دارند.»
وی ادامه داد:«نقش بانک اطلاعاتی خیرین و ایجاد شبکه هماهنگ در ارتقاء بهرهوری پروژهها بسیار مهم بوده و ما این مسیر را با جدیت دنبال میکنیم. در این زمینه در کشور پیشتاز هستیم و نمره ۲۰ میدهیم.»
مهرانی در پایان درباره مدارس سبز و هوشمند نیز گفت:« طراحی مدارس جدید با توجه به استانداردهای روز صورت میگیرد. خیرین نیز به مدرسهسازی سبز علاقهمند هستند و یک مدرسه سبز نیز تا مهرماه آماده بهرهبرداری خواهد شد.»
ارسال دیدگاه