در چهاردهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران مطرح شد؛
رحمانی: حرکت دولت به سمت مالیاتهای متعارف
مالیات متعارف گنج بیپایان نیست؛ باید اقتصاد را بزرگ کرد
تهران (پانا) - چهاردهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران با شعار نظام مالیاتی هوشمند و اثربخش؛ عدالتگستری و آثار اجتماعی با حضور مسئولان، صاحبنظران، اساتید و پژوهشگران حوزه اقتصادی و مالیاتی شنبه ۲۰ اردیبهشت در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد.

تیمور رحمانی دبیر علمی همایش سیاست های مالی و مالیاتی ایران در این همایش گفت: پس از گذشت سالها، دولت در صدد اجرای پایههای مالیاتی متعارف همچون مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر مجموع درآمدها است.
رحمانی گفت: چون همیشه درآمد نفت وجود داشته تورم مالیاتی قابل تحمل بوده است.به تدریج با رشد نرخ تورم، عوارض بیثباتکننده موجب شده تا دولت راهکارهایی اتخاذ کند چون آثار نامناسبی به همراه داشته است.
وی افزود: مالیات تورمی به دلیل عوارض اجتماعی نگرانکننده شده و به همین دلایل دولت مجبور شده به سمت اخذ مالیات متعارف حرکت کند.
رحمانی خاطرنشان کرد: در ایران سازمان مالیاتی نقش فعالی در نظام مالیاتی کشور داشته است و به دلیل آنکه مالیات تورمی قابل استمرار نیست دولت باید راهکارهای بهتری را در نظام مالیاتی متعارف پیشبینی کند چون این نوع از مالیات نیز بدون عوارض نیست.
وی تاکید کرد:بهتر است که وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی به این موضوع توجه داشته باشکد که مالیات متعارف گنج بیپایان نیست باید اقتصاد را بزرگ کرد تا میزان مالیاتها افزایش یابد و در ادامه مسیر تامین مالی از مسیر مالیات باید به گونهای رفتار کرد تا زمینهساز بیانگیزشی و بیعدالتی نشود.
وی به چهاردهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی اشاره کرد و افزود: در پالایش اولیه، ۳۱ مقاله رد شد و اجازه داد شد ۲۶۱ مقاله مورد بررسی توسط دو داور قرار گیرد.در این مرحله نیز ۱۲۸ مقاله رد و۱۳۱ مقاله پذیرفته شده است که ۲۱ مقاله پوستر شده و ۱۱ مقاله نیز برای ارائه در همایش مورد تایید قرار گرفته است.قابل توجه است که تعداد مقالات ۱۲۱ درصد نسبت به دوره قبل افزایش یافته است.
ارسال دیدگاه