مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه در گفتوگو با پانا:
آموزش هوش مصنوعی برای ۶۰۰ هزار دانشآموز آغاز شد/ آموزش معلمان در نوبت پایان المپیادها
آموزش هوش مصنوعی در قالب اپلیکیشن و بهصورت شایستگیمحور با همکاری دانشگاه شریف اجرا میشود
تهران (پانا) - مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه اعلام کرد که حدود ۶۰۰ هزار دانشآموز تا در طرح جامع آموزش هوش مصنوعی ثبتنام کردهاند و آموزش ۳۵۰ هزار نفر از آنها در حال انجام است.

حمید یزدانی؛ مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه در گفتوگو با پانا از ثبتنام ۶۰۰ هزار دانشآموز در برنامههای تابستانی این دفتر خبر داد و گفت: «حدود ۶۰۰ هزار دانشآموز تا همین دیروز در طرح جامع آموزش هوشمصنوعی ثبتنام شدند. از این تعداد، ۳۵۰ هزار دانشآموز متوسطه اولی در سامانه ثبتنام شدند و در حال حاضر آموزش آنها در حال انجام است.»
وی در ادامه به آغاز آموزش معلمان پس از پایان المپیادها و برنامهریزی برای شروع قبل از سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: «آموزش معلمها هنوز آغاز نشده، چون به دلیل برگزاری المپیادهای دانشآموزی، تیمی که قرار بود آموزش معلمها را شروع کند، فعلاً درگیر آن موضوع شدهاند. انشاءالله تا پایان تیرماه آن کار هم به اتمام میرسد و آموزش معلمها هم آغاز میشود. ما باید این آموزش را از همین الان، یعنی قبل از شروع سال تحصیلی، آغاز کنیم تا آموزش معلمان هم به جایی برسد.»
آموزش هوش مصنوعی در قالب اپلیکیشن
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه بر یادگیری تعاملی با اصلاح خودکار توسط پلتفرم هوشمند در طرح جامع آموزش هوشمصنوعی تاکید کرد و گفت: «آموزش طرح جامع هوش مصنوعی بهصورت کاملاً اپلیکیشنی انجام میشود. یعنی بسته آموزشی به معلم یا دانشآموز داده میشود، تفاوتی ندارد. آن فرد بسته را تحویل میگیرد، تمرین را انجام میدهد، اگر اشتباهی داشته باشد، یک هوش مصنوعی در همان پلتفرم پاسخ میدهد و اصلاح میکند. بعد به مرحله بعد میرود.»
یزدانی از اجرای آموزشهای هوش مصنوعی با رویکرد شایستگیمحور و مبتنی بر پلتفرم مجازی خبر داد و افزود: «این روش اجرایی آموزشها مبتنی بر شایستگی است. هر مرحله را که پشت سر میگذارد، مرحله بعد برایش باز میشود تا گامبهگام به پایان برسد. آموزشها کلا روی بستر پلتفرم است، چون آموزش حضوری در چنین موضوعاتی پاسخگو نیست.»
وی بر ضرورت آموزش مجازی معلمان با هدف تربیت منتورهای استانی اشاره کرد و گفت: «ما امکان آوردن معلمها بهصورت حضوری را نداریم؛ نه این تعداد سایت داریم، نه رایانه. بنابراین بهترین راه این است که همکاران ما با این شیوه مجازی آشنا شوند و به آن عادت کنند. بهویژه که قرار است در آینده، خود این افراد نقش منتور را ایفا کنند و آموزشهای مدرسهای در استان خودشان را بهعهده بگیرند. پس بهتر است از حالا با این رویه سازگار شوند.»
آموزش هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه شریف
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه به اجرای طرح جامع هوشمصنوعی فراتر از تعهد ۱۰۰ هزار نفری برای فرهنگیان در تابستان امسال خبر داد و گفت: «به امید خدا در برنامه آموزش هوشمصنوعی در تابستان بالاتر از آن صد هزار نفری که تعهد کردهایم، خواهیم رسید. بدون تردید، چون در حال حاضر معلمهای ما در بستر وزارتخانه ثبتنامشان انجام شده و ما فقط باید اسامی و مشخصات همکاران را، طبق پروتکلی که در قالب تفاهمنامه است، به دانشگاه شریف بدهیم. چون قرار است آموزش معلمهای ما را دانشگاه شریف انجام بدهد.»
یزدانی در پایان از آغاز آموزش معلمان با دانشگاه شریف پس از پایان پروژههای المپیادی و ملی هوش مصنوعی خبر داد و افزود: «این هماهنگی هم انجام گرفته و بهمحض اینکه تیم شریف از موضوع المپیاد و پروژه هوش مصنوعی کشور فارغ شود، آموزش معلمها با آنها آغاز خواهد شد.»
ارسال دیدگاه