دوره تربیتی «مسیر معلمی» با حضور ۱۸۴ فرهنگی در مرند برگزار شد

تبریز (پانا) - دوره آموزشی تربیتی «مسیر معلمی» با حضور ۱۸۴ نفر از فرهنگیان استان آذربایجان‌شرقی در شهرستان مرند برگزار شد. از این تعداد، ۳۰ نفر مرد و ۱۵۴ نفر زن بودند.

کد مطلب: ۱۵۷۳۹۰۱
لینک کوتاه کپی شد
دوره تربیتی «مسیر معلمی» با حضور ۱۸۴ فرهنگی در مرند برگزار شد

این دوره با هدف گفتمان‌سازی پیرامون مسئله تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش، تبیین نقش فرهنگیان دغدغه‌مند به عنوان حلقه‌های میانی در گام دوم انقلاب اسلامی، آشنایی با سند تحول بنیادین و مبانی نظری آن و ایجاد مفاهمه اجتماعی مشترک در مسیر تحول برگزار شد.

همچنین این دوره، گامی در راستای آمادگی معلمان برای ایفای نقش مؤثر در تحولات اجتماعی، تاریخی و تمدنی در نظام تعلیم و تربیت کشور به شمار می‌رود.

در جریان این برنامه برای تعمیق محتوای آموزشی و ارتقای هم‌افزایی علمی، نشست‌های مباحثه، گعده‌های فکری و جلسات پرسش و پاسخ با حضور اساتید برگزار شد که با استقبال شرکت‌کنندگان همراه بود.

این رویداد با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی همراه بود. از جمله مهمانان حاضر در مراسم می‌توان به سرهنگ امینی، رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان، تاری‌زاده رئیس اداره آموزش و پرورش مرند، سرهنگ هنرور فرمانده بسیج شهرستان، صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرند، معاونین اداره آموزش و پرورش و سپاسی مسئول بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش مرند اشاره کرد.

مسئولان در سخنرانی‌های خود بر اهمیت چنین دوره‌هایی در پیشبرد اهداف تحول بنیادین تأکید کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار