مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی:
هیچگونه تغییر در فعالیت مدارس قرآنی نخواهیم داشت
مرکزی (پانا) - مدیرکل آموزشوپروش استان مرکزی گفت: هیچگونه تغییر در فعالیت مدارس قرآنی نخواهیم داشت.

عبدالرضا پیرحسینلو، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در پی شایعاتی که پیرامون فعالیت مدارس قرآنی در استان مرکزی مطرح شده بود در گفتوگو با پانا گفت: «تعداد ۱۷ مدرسه قرآنی در استان مرکزی در حال فعالیت هستند که سالها است در تربیت فرزندان این استان در حوزه قرآن اقدام کردند و کارهای خیلی خوبی انجام شده است.»
وی افزود: «این مدارس مثل گذشته به فعالیت خود در حوزه قرآن، عترت و نماز ادامه خواهند داد و هیچگونه تغییری در فعالیت یا حتی نام این مدارس قرآنی ایجاد نخواهد شد.»
پیرحسینلو اضافه کرد: «تعداد ۱۱ مدرسه قرآنی «حفظمحور» سهمیه استان مرکزی است که این تعداد به مدارس قرآنی در سطح استان اضافه خواهد شد و در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به امید خدا ۲۸ مدرسه قرآنی خواهیم داشت.»
وی ضمن تاکید بر اینکه فعالیت مدارس قرآنی مثل گذشته به قوت خود باقی است، گفت: «خواهشمندیم مردم، اخبار درست آموزشوپرورش را از صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و کانالهای درست حوزه روابط عمومی آموزشوپرورش استان مرکزی دنبال کنند؛ زیرا تمام فعالیتها و تغییرات از این طریق به مردم شریف استان اطلاعرسانی خواهد شد.»
ارسال دیدگاه