تلاش‌های مشترک دولت و مردم برای بهبود زیرساخت‌های ورزش دانش‌آموزی؛

استخر شهید مدنی آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز به بهره‌برداری رسید

تبریز (پانا) - مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: تلاش‌های مشترک خیران و نهادهای دولتی در بازسازی استخر شهید مدنی ناحیه ۵ تبریز، فرصتی جدید برای دانش‌آموزان تبریزی فراهم کرده است و بهره برداری از استخر شهید مدنی با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال نمونه بارزی از این مشارکت و تلاش است.

کد مطلب: ۱۵۷۳۳۳۸
لینک کوتاه کپی شد
استخر شهید مدنی آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز به بهره‌برداری رسید

اسفندیار صادقی در آیین بازگشایی استخر شهید مدنی آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز، از تلاش‌های صورت‌گرفته برای ارتقای سرانه ورزشی و فرصت‌های فعالیت بدنی دانش‌آموزان قدردانی کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تأکید کرد که هر چقدر در راستای ارتقای سرانه ورزشی و فرصت فعالیت‌های بدنی دانش‌آموزان تلاش کنیم، به همان اندازه دانش‌آموزان در ابعاد مختلف آماده یادگیری بهتر خواهند شد. 

وی افزود: هدف اصلی و سیاست‌گذاری اداره کل، توسعه سرانه آموزشی، ورزشی و پرورشی است و با توجه به سرانه پایین برخی مناطق، باید جدیت بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد.

صادقی با اشاره به جذب ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه ورزشی و مشارکت مردم در ایجاد ۸۷ فضای ورزشی جدید، اعلام کرد که سرانه فضای آموزشی در چهار ماه اخیر از ۴۷ صدم به ۵۴ صدم افزایش یافته و امیدوار است که با همت و تلاش بیشتر، میانگین سرانه فضای ورزشی به یک متر برای هر دانش‌آموز برسد.

او همچنین تأکید کرد که اولویت در بهره‌مندی از فضاهای ورزشی باید به دانش‌آموزان اختصاص یابد.

میرکلام سیدی مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز نیز در این آئین میزان هزینه‌های بازسازی و بازگشایی استخر شهید مدنی را در سه مرحله بیش از ۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و از زحمات همکاران برای رفع مشکلات استخر قدردانی کرد. 

وی گفت: اقدامات انجام‌شده شامل تعویض لوله‌های پوسیده، عایق‌کاری کلی کاسه استخر، کاشی‌کاری کاسه جکوزی، تعمیر و تعویض دینام و پمپ‌های استخر و بازسازی سونای خشک بوده است.

سیدی در پایان تاکید کرد: این تلاش‌ها نشان‌دهنده‌ی عزم جدی برای بهبود زیرساخت‌های ورزشی و ارتقاء سلامت و نشاط دانش‌آموزان است.

خبرنگار : رومینا موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار