امام جمعه شهرستان قدس:
مقاومت و وحدت داخلی، تنها راه پیروزی بر دشمن است
قدس(پانا)- امام جمعه شهرستان قدس با اشاره به جنایت های آمریکا و اسرائیل و غارت ثروت ملت ها، شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را واکنشی به این جنایت ها دانست و تاکید کرد که هیچ راهی جز مقاومت و وحدت داخلی به پیروزی نمی رساند.
حجتالاسلام حمزه محمدی در خطبههای نماز جمعه ضمن سفارش به تقوا گفت: ذکر و یاد خدا در بحران ها انسان را حفظ می کند و از افراط و تفریط باز می دارد؛ همان طور که حضرت زینب (س) در اوج مصیبت کربلا جز زیبایی ندید، چون برای خدا رفت. باور به ربوبیت و تسلیم در برابر قضا و قدر، انسان را از اضطراب نجات می دهد و صبر بر بلا اجر هزار شهید دارد. معادباوری نیز نگاه انسان به دنیا را اصلاح می کند و او را از نگرانی رها می سازد.
امام جمعه شهرستان قدس اذعان داشت: باور به قیامت در همه صحنه های کربلا دیده می شود و جلوی شهوت رانی، کار حرام، غیبت و تهمت را می گیرد. امام جمعه تقوا، ذکر و استغفار را پاک کننده درون دانست و بر توجه به دعا، قرآن و نماز برای رسیدن به آرامش تاکید کرد. وی همچنین با اشاره به انحرافات اعتقادی در برخی کشورها، گفت مستکبران از گناه جوانان سوءاستفاده کرده و ثروت ملت ها را می ربایند؛ نمونه آن غارت نفت عراق توسط آمریکا و کشتار یک و نیم میلیون نفر در ایران بی طرف در جنگ جهانی است. به همین دلیل شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل واکنشی به این جنایت ها بوده است.
حجتالاسلام محمدی ادامه داد: ملت ایران در سال ۱۳۳۲ شاهد سرنگونی دولت مصدق توسط آمریکا بود و امروز نیز آمریکایی ها همان پیغام را تکرار می کنند که نفت خود را مثل عراق در اختیار ما بگذارید؛ اما عقل، عزت و دین چنین ذلتی را نمی پذیرد. در دوران پهلوی، پنجاه هزار مستشار آمریکایی در ایران زندگی می کردند و حقوقشان از کل ارتش ایران بالاتر بود. اما امروز ملت ایران با الگو گرفتن از حضرت زینب (س) و با صبر و مقاومت در حال عبور از بحران هاست. از ابتدای انقلاب، آمریکا با تحریک صدام، جنگ هشت ساله را بر ما تحمیل کرد اما شکست خورد و پس از رحلت امام خمینی (ره) نیز تحریم ها شدت گرفت. امام جمعه در پایان از مشورت با افراد ترسو برحذر داشت و تاکید کرد که ترس مانع انجام کارها می شود.
وی افزود: خلبانان ایرانی در جنگ با هواپیماهای قدیمی خود عملیات چهل روزه ای انجام دادند که با محاسبات ظاهری شدنی نبود و دنیا را متحیر کرد؛ چرا که اگر بر اساس معادلات ظاهری عمل می کردیم، هیچ کاری از پیش نمی بردیم. امام خمینی (ره) با تکیه بر خدا، شاه را از کشور بیرون کرد و فرمود آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. امروز نیز دشمن به دنبال شکست تمدن ایران است؛ اما ما به دشمنی با این ها که دشمن بشریتند افتخار می کنیم. امام جمعه به مسئولان توصیه کرد از مشاوران ترسو برحذر باشند، چرا که شجاعت همراه با عقلانیت است نه بی عقلی. وی درباره آینده سناریوهایی چون جنگ محدود، حمله گسترده آمریکا، توافق ناکام و جنگ منطقه ای را مطرح کرد و گفت نشانه ها حاکی از یک سناریوی ترکیبی در آینده نزدیک است. در پایان تاکید کرد تجربه نشان داده آمریکا زیر قولش نمی زند و هیچ راهی جز مقاومت و وحدت داخلی ما را به پیروزی نمی رساند.
محمدی تصریح کرد: مقاومت است که ما را پیروز و سربلند خواهد کرد و امروز شاهد بیداری ملت ها و تظاهرات کشورهای مختلف علیه سیاست های آمریکا و اسرائیل هستیم؛ از جمله غیرت دینی مردم آذربایجان که در برابر محرومیت دختران از تحصیل به خاطر حجاب به پا خاسته اند و ملت ایران از آن ها حمایت می کند. به فضل الهی این بیداری ها به اخراج آمریکا از منطقه خواهد انجامید و ایران با رزمندگانش در برابر ابرقدرت ایستاده و آن ها را ذلیل کرده است. نتانیاهو نیز به دنبال جنگ است و یک بار دیگر آن را امتحان کند که به فضل الهی اسرائیل نابود خواهد شد. امام جمعه در ادامه روز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را به پرستاران تبریک گفت و بر توجه به مطالبات این قشر زحمتکش تاکید کرد. وی همچنین به مناسبت روز ملی ورزش و تربیت بدنی (۲۶ مهر) با اشاره به گفتمان ایران قوی، خواستار ورزش قوی در همه ابعاد شد و از ورزشکاران و رتبه های برتر کنکور شهر قدس قدردانی کرد.
امام جمعه قدس در پایان خاطرنشان کرد: رهبر شهید ما فرمود روزی را می بینم که اگر کسی بخواهد به آخرین دستاوردهای علمی دسترسی پیدا کند، مجبور شود زبان فارسی یاد بگیرد؛ و شما دانش آموزان و دانشجویان عزیز با استعداد ویژه ای که جوانان این کشور با وجود همه تحریم ها و سختی ها نشان داده اند، می توانید این کار را انجام دهید و باعث افتخار خانواده ها و جامعه ایران شوید. وی از همه عزیزان خواست همیشه در نماز جمعه حاضر شوند و گفت به فضل الهی روز پیروزی نهایی ایران اسلامی بر دشمنانش را خواهیم دید. امام جمعه همچنین به انتخابات شورای شهر اشاره کرد که در صورت برطرف شدن موانع برگزار خواهد شد و از برگزاری آزمایش رای گیری الکترونیکی در نماز جمعه خبر داد و از مردم خواست در ساخت مصلی مشارکت کنند. وی در پایان برای فرج امام زمان (عج) و حفظ رهبر عزیز انقلاب دعا کرد.
ارسال دیدگاه