معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد: دانش آموزانی که صبحانه می‌خورند، یادگیری بیشتری دارند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در آئین صبحانه سالم گفت: دانش آموزانی که صبحانه می‌خورند، یادگیری بیشتری دارند و در ساعات یادگیری از توان و هوش برتری برخوردار خواهند بود.

کد مطلب: ۸۶۲۷۳۶
لینک کوتاه کپی شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد: دانش آموزانی که صبحانه می‌خورند، یادگیری بیشتری دارند

صبحانه سالم در مدرسه ابتدایی منطقه «زیرتل» یاسوج به مناسبت هفته جهانی غذا برگزار شد.

صبح امروز با حضور امام بخش قائدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسوولان صبحانه سالم در مدرسه ابتدایی منطقه «زیرتل» یاسوج به مناسبت هفته جهانی غذا توزیع شد.
در ابتدای این مراسم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در بین دانش آموزان حاضر شد و در خصوص یک وعده صبحانه سالم توضیحاتی داد و گفت: دانش آموزانی که صبحانه می‌خورند، یادگیری بیشتری دارند و در ساعات یادگیری از توان و هوش برتری برخوردار خواهند بود.
امام بخش قائدی تصریح کرد: مطالعات جدید نشان می‌دهد، دانش آموزانی که صبحانه نمی‌خورند، بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی قرار دارند؛ نخوردن صبحانه و ناشتایی طولانی مدت موجب افت قندخون شده و در وعده ناهار به علت گرسنگی و اشتهای زیاد، غذای بیشتری خورده می‌شود که در نهایت اضافه وزن و چاقی را به دنبال دارد.
وی افزود: برای اینکه دانش‌آموزان اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند، باید شام را در ساعت‌های ابتدای شب صرف کنند و شب‌ها در ساعت معین بخوابند تا صبح بتوانند زودتر بیدار شوند و وقت کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند.
قائدی توصیه کرد: اگر والدین صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و هر روز دور سفره صبحانه بنشینند، مشوق دانش آموزان برای صرف صبحانه هستند؛ پدر و مادرها باید سحرخیزی، ورزش و نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را به کودکان خود آموزش دهند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار