نشانه‌های فاسد شدن مواد غذایی

تهران (پانا) - در ادامه با روش‌های تشخیص فساد مواد غذایی آشنا شوید.

کد مطلب: ۱۲۴۸۵۱۶
لینک کوتاه کپی شد
نشانه‌های فاسد شدن مواد غذایی

ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می‌شود.

روش‌های تشخیص فساد مواد غذایی

مشاهده تغییر رنگ
بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی
تغییر در ویژگی‌های بافتی

علایم اختصاصی فساد
۱- فساد در مرغ خام
بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کم رنگ یا خاکستری)

۲- فساد در گوشت خام
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوه‌ای و خاکستری

۳- فساد در ماهی خام
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوه‌ای تیره

۴- فساد در کنسرو
وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی

۵- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته
داشتن بو و طعم نامطبوع در هنگام مصرف

۶- فساد در آب‌لیمو
رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درشیشه

۷- فساد در تخم مرغ
بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ

۸- فساد در شیر
بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن می‌تواند باعث بیماری شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار