نشانههای فاسد شدن مواد غذایی
تهران (پانا) - در ادامه با روشهای تشخیص فساد مواد غذایی آشنا شوید.
ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت میشود.
روشهای تشخیص فساد مواد غذایی
    مشاهده تغییر رنگ
    بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی
    تغییر در ویژگیهای بافتی
  
    علایم اختصاصی فساد
    ۱- فساد در مرغ خام
    بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کم رنگ یا خاکستری)
  
    ۲- فساد در گوشت خام
    بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوهای و خاکستری
  
    ۳- فساد در ماهی خام
    بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوهای تیره
  
    ۴- فساد در کنسرو
    وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی
  
    ۵- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته
    داشتن بو و طعم نامطبوع در هنگام مصرف
  
    ۶- فساد در آبلیمو
    رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درشیشه
  
    ۷- فساد در تخم مرغ
    بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ
  
    ۸- فساد در شیر
    بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن میتواند باعث بیماری شود.
  
							
ارسال دیدگاه