اهدا ۵ هزار فقره کمک هزینه جهیزیه و ازدواج به مددجویان استان فارس
شیراز (پانا) - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس از اهدا کمک هزینه خرید جهیزیه و هدیه ازدواج به ۵ هزار نفر از فرزندان مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و نیازمندان استان فارس در سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس، محمد بذرافشان، با اعلام اینکه در سال گذشته تعداد ۵ هزار فقره کمک هزینه جهیزیه و ازدواج به مددجویان استان پرداخت شده است، گفت: این میزان کمک هزینه ازدواج به منظور کمک به تامین جهیزیه نوعروسان و هدیه ازدواج فرزندان ذکور و همچنین ازدواج مجدد بانوان تحت حمایت کمیته امداد و نیازمندان استان فارس بوده است.
بذرافشان اضافه کرد: در سال گذشته ۴۱۰۰ نوعروس تحت حمایت و نیازمند، ۷۵۰ نو داماد و ۱۵۰ مورد ازدواج مجدد بانوان، کمک هزینه جهیزیه و هدیه ازدواج با اعتبار ۲۹۵ میلیارد ریال دریافت کردند که ۱۵۹ میلیارد ریال آن از محل درآمدهای استان و خیران و نیکوکاران تامین و مابقی از محل اعتبارات دولتی بوده است.
ارسال دیدگاه