مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی:

مدارس مهم‌ترین کانون‌های مدیریت بحران هستند

مشهد(پانا)- مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی گفت:مدارس مهمترین مدارس شهر مشهد است و باید مدارس به گونه ای باشند تا مردم در زمان بحران ها مدارس را به عنوان اسکان های مدیریت بحران ببینند.

کد مطلب: ۱۶۴۳۴۴۹
لینک کوتاه کپی شد
مدارس مهم‌ترین کانون‌های مدیریت بحران هستند

مسعود یاوری  صبح امروز در حاشیه بیست‌وهفتمین مانور زلزله و ایمنی در هنرستان محمودیه ناحیه ۶ طی مصاحبه ای با خبرنگار پانا گفت:«مدارس باید به عنوان اسکان های مدیریت بحران شناخته شوند تا زمان وقوع حوادث مردم به آنجا پناه ببرند.»

یاوری گفت:«دانش اموزان یکی از تاثیر گذار ترین اقشار جامعه در مسئله مدیریت بحران هستند و اگر دانش آموزان آموزش صحیح و کامل بگیرند میتوانند جزو مهم‌ترین افراد در مدیریت بحران باشند.»

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در پایان گفت:« خانواده و مردم در بحث مدیریت بحران پر رنگ ترین نقش را ایفا می‌کنند آنها می‌توانند با فراگیری آموزش‌های مدیریت بحران به دانش‌آموزان هم آموزش‌ها را انتقال دهند.»

خبرنگار : شادی حسن زاده،هستی گنابادی عکاس : شادی حسن زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار