فرماندار تربت حیدریه:

آموزش و پرورش، محور توسعه آینده کشور است

تربت حیدریه (پانا) - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه با تأکید بر نقش بنیادین آموزش و پرورش در پیشرفت کشور گفت: هر پیشرفتی در سایه آموزش محقق می‌شود و آینده کشور وابسته به تعلیم و تربیت دانش‌آموزانی است که امروز در مسیر آموزش گام برمی‌دارند.

کد مطلب: ۱۶۲۵۰۸۰
لینک کوتاه کپی شد
آموزش و پرورش، محور توسعه آینده کشور است

مجتبی شجاعی در حاشیه بازدید از خوابگاه دبیرستان نمونه محمودیه و هنرستان حجاب، در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «آموزش و پرورش نقش اساسی در شکل‌گیری آینده کشور دارد. اگر امروز به تربیت صحیح دانش‌آموزان توجه کنیم، فردا شاهد جامعه‌ای توانمند و آگاه خواهیم بود و باید از همین حالا برای پذیرش مسئولیت‌های آینده آماده شود.»

وی با اشاره به همدلی موجود در شهرستان برای رفع مشکلات آموزشی افزود: «بزرگ‌ترین چالش آموزش و پرورش تربت‌حیدریه، کمبود فضاهای آموزشی است، خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر مدیر آموزش و پرورش شهرستان و همراهی سایر مسئولان، روند احداث مدارس در چارچوب نهضت فضاهای آموزشی که مورد تأکید رئیس‌جمهور محترم و استاندار خراسان رضوی است، به خوبی پیش می‌رود.»

شجاعی ادامه داد: «در حال حاضر ساخت ۱۴ مدرسه با مجموع ۱۰۰ کلاس درس در شهرستان آغاز شده و  هدف‌گذاری ما احداث ۳۰۰ کلاس درس در سطح تربت‌حیدریه است تا بتوانیم مدارس دو شیفته را حذف کرده و تراکم بالای دانش‌آموزان در کلاس‌ها را کاهش دهیم.»

وی همچنین با تأکید بر اهمیت تربیت فرهنگی دانش‌آموزان گفت: «انتظار داریم دانش‌آموزان عزیز در کنار آموزش علمی، به مسائل فرهنگی و پرورشی نیز توجه ویژه داشته باشند. موضوعاتی مانند نماز، نمازخانه و فعالیت‌های تربیتی باید در اولویت قرار گیرد تا از فرصت‌های موجود برای تحقق آرمان های خود بهره بگیرند و در آینده بتوانند به کشورشان خدمت کنند.»

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه در پایان، با اشاره به برخی مشکلات موجود در مسیر توسعه آموزشی گفت: «بخشی از این مشکلات مربوط به آموزش و پرورش است که با تلاش و هم‌افزایی، در تلاش هستیم تا آن ها را کاهش دهیم.»

خبرنگار : خبرنگار پانا: ستایش حسین نیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار