پویش «صدای غزه» موجی جهانی برای شکستن سکوت این سرزمین

کرج(پانا)-با آغاز حرکت کاروان جهانی «صمود» برای شکستن محاصره غزه،دختران ایران با پویش «صدای غزه»صدای همبستگی خود را به این جریان جهانی می‌رسانند.این پویش،دعوتی برای تبدیل هنر،احساس و رسانه به فریاد آزادی است.

کد مطلب: ۱۶۱۶۴۲۱
لینک کوتاه کپی شد
پویش «صدای غزه» موجی جهانی برای شکستن سکوت این سرزمین

با آغاز حرکت کاروان جهانی «صمود» برای شکستن محاصره غزه،دختران ایران با پویش «صدای غزه»صدای همبستگی خود را به این جریان جهانی می‌رسانند.این پویش،دعوتی برای تبدیل هنر،احساس و رسانه به فریاد آزادی است.

کاروان صمود، متشکل از ده‌ها کشتی حامل فعالان،خبرنگاران و پزشکان از سراسر جهان، مأموریتی را آغاز کرده تا محاصره غزه را بشکنند و کمک‌های بشردوستانه را به مردم فلسطین برساند.این حرکت جهانی،نمادی از مقاومت مدنی و همبستگی انسانی در برابر سکوت سیاسی دارد.

در پاسخ به این حرکت، تیم بین‌الملل جمعیت دختران ایران با راه‌اندازی پویش «صدای غزه» از مردم ایران دعوت کرده تا با ارسال فیلم،عکس،نقاشی یا حتی ساختن یک قایق کاغذی،صدای خود را به این کاروان جهانی برسانند.هدف، رساندن پیام همدلی از دل ایران به عرشه‌های امید است.

شرکت در این پویش ساده و آزاد است:هر فردی در هر نقطه از ایران می‌تواند یک اثر خلاقانه در قالب افقی و با حداکثر زمان ۳ دقیقه تهیه کرده و آن را به آدرس @Admin_sumud در پیام‌رسان ایتا ارسال کند.آثار می‌توانند شامل پیام‌های تصویری، روایت‌های شخصی یا حتی هنر کودکانه باشند.

این پویش،تنها یک حرکت رسانه‌ای نیست؛بلکه جریانی فرهنگی است که هنر،مسئولیت اجتماعی و احساسات انسانی را در هم می‌آمیزد.دختران ایران با خلاقیت خود نشان داده‌اند که حمایت از مظلومان می‌تواند با قلم،دوربین و قلب‌های بیدار نیز انجام شود.

مهلت ارسال آثار تا ۲۰ مهرماه اعلام شده و انتظار می‌رود صدها اثر از سراسر ایران به این پویش بپیوندند.این جریان،فرصتی است برای هر ایرانی تا بخشی از بزرگ‌ترین کاروان همبستگی جهانی باشد کاروانی که نه با گلوله،بلکه با صدای وجدان بشری به راه افتاده است.

خبرنگار : دانش‌آموز:دیانا محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار