عربستان از همه کشورها برای شناسایی کشور فلسطین دعوت کرد

تهران (پانا) - دولت عربستان ضمن استقبال از به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط تعدادی از کشورها، از همه کشورهای جهان خواست تا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.

کد مطلب: ۱۶۱۲۵۸۴
لینک کوتاه کپی شد
عربستان از همه کشورها برای شناسایی کشور فلسطین دعوت کرد

به گزارش شبکه سعودی «العربیه»، دولت عربستان از اقدام تعدادی از کشورها از جمله فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ، مالت، موناکو، آندورا و سان مارینو مبنی بر به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین در جریان «کنفرانس بلندپایه بین‌المللی برای حل‌وفصل مسالمت آمیز مسئله فلسطین و اجرای راه‌حل دو دولتی» که به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل برگزار شد، استقبال کرد.

عربستان همچنین از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته و اتخاذ اقدامات عملی را برای حمایت از تشکیلان خودگردان با هدف تحکیم راه‌حل دو دولتی ، پایان دادن به رنج ملت برادر فلسطین و حفظ حقوق غیر قابل تصرف این ملت و نیز فراهم کردن زمینه برای کشورهای منطقه برای زندگی در امنیت و صلح دائمی، ادامه دهند.

ریاض همچنین تأکید کرد که شناسایی متوالی کشور فلسطین بیانگر اجماع بین‌المللی در خصوص حق اصیل ملت فلسطین در تعیین سرنوشت، تشکیل کشور و زندگی توأم با امنیت و آرامش در سرزمین خود و تحقق آرمان‌های آن برای ثبات و شکوفایی است.

عربستان و فرانسه در پایان کنفرانس مذکور بیانیه مشترکی صادر و طی آن کشورهای جهان را به شتاب در اجرای اعلامیه نیویورک از طریق برداشتن گام‌های عملی ملموس و برگشت‌ناپذیر ترغیب کردند.

«کنفرانس بلندپایه بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز مساله فلسطین و اجرای راه‌حل دو دولتی» در مقر سازمان ملل در نیویورک به میزبانی عربستان و فرانسه برگزار شد.

گروهی از رهبران جهان در این کنفرانس تصمیم دولت‌های خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین را اعلام کرده و گروهی دیگر نیز ضمن تاکید بر راه‌حل دو دولتی، نسل‌کشی در نوار غزه و شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کردند.

فرانسه و عربستان به طور مشترک کنفرانس بین‌المللی درباره فلسطین را میزبانی کردند. «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه در آغاز این کنفرانس به طور رسمی اعلام کرد که پاریس کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

مکرون گفت: ما به دنبال ارائه افق سیاسی روشن برای مردم فلسطین هستیم. این تصمیم، گامی برای کاهش بحران انسانی و حمایت از صلح پایدار در منطقه است، فرانسه این مسیر را با همکاری دیگر کشورهایی که فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند، ادامه خواهد داد.

همچنین «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی در بیانیه‌ای در این کنفرانس که توسط «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه این کشور خوانده شد، اعلام کرد: کنفرانس راهکار دو دولتی فرصتی تاریخی برای تحقق صلح است.

وی افزود: اسرائیل همچنان به ارتکاب جنایات وحشیانه در غزه و تجاوزات خود در کرانه باختری و قدس شریف ادامه می‌دهد.

وی گفت: راهکار دو دولتی تنها گزینه برای دستیابی به صلح است و ما دیگر کشورها را به انجام اقدام تاریخی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین دعوت می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار