دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت‌وگو با پانا؛

طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز باید فوری اجرا شود

تهران(پانا)- محمد بیات دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به افزایش فعالیت‌های مشکوک برخی اتباع غیرمجاز در ایران، بر لزوم تسریع در اجرای طرح ساماندهی مهاجرت تأکید کرد و گفت: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند.

کد مطلب: ۱۵۸۱۸۳۲
لینک کوتاه کپی شد
طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز باید فوری اجرا شود

محمد بیات، دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، در گفت‌وگو با پانا، ضمن اشاره به برخی گزارش‌ها از فعالیت‌های غیرقانونی اتباع خارجی در ایران گفت: ما نمی‌توانیم فضای کشور را صرفاً محدود به اتباع افغان بدانیم؛ طبق گفته رئیس دادگستری یزد، اتباعی که با رژیم صهیونیستی ارتباط داشتند، اتباعی از آسیای میانه و حتی اروپایی بودن.

وی با تأکید بر ضرورت تسریع در تصویب و اجرای طرح ساماندهی اتباع خارجی که پیش‌تر در مجلس مطرح شده بود، افزود: ما بیشتر با اتباع غیرمجازی کار داریم که بدون مجوز وارد کشور شده‌اند و باید هر چه سریع‌تر ایران را ترک کنند. البته اتباع مجاز نیز باید هویت‌دار شوند و دارای شناسه و کد مشخص باشند تا ورود، خروج و محل اقامت‌شان قابل رصد باشد.

وی در پایان تأکید کرد: با توجه به شرایط کشور، حضور اتباع غیرمجاز دیگر قابل توجیه نیست و اجرای طرح ساماندهی باید با قید فوریت در دستور کار قرار گیرد.

لازم به ذکر است؛ ایران سال‌هاست که با موج ورود اتباع خارجی و در راس آنها مهاجران افغانستانی دست و پنجه نرم می‌کند. مهاجرانی که به امید زندگی بهتر راهی ایران شده‌اند، اما چند سالی است که میزبانشان دیگر توانایی پذیرایی از موج گسترده مهاجرتشان به کشور را ندارد. حالا چند وقتی است که موضوع بازگشت این مهاجران به کشورشان به یکی از دغدغه‌های مهم مقامات کشور تبدیل شده است. جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران و امنیت کشور حالا بیش از گذشته ایجاب می‌کند نظارت گسترده‌ای بر حضور اتباع خارجی غیرمجاز در کشور صورت بگیرد. خصوصا که طی روزهای جنگ و پس از آن اخباری از بازداشت برخی اتباع افغان که بنابر خبرها برای رژیم صهیونیستی جاسوسی می‌کردند منتشر شده و همین لزوم اقدام سریع و جدی‌تر مقامات برای سامان‌دهی مهاجران غیرقانونی و غیرمجاز در ایران را می‌طلبد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار