معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی خبر داد:
برگزاری همایش دبیران زبان استان در بجنورد
بجنورد (پانا)- معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی از برگزاری همایش دبیران زبان استان در بجنورد خبر داد.
موسی علی نیا در گفتگو با پانا گفت:« همایش یک روزه دبیران زبان با حضور مدرسین کشوری، سرگروه هایی از استان های دیگر و دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه مشهد و دانشگاه قوچان برگزار شد.»
وی افزود:«در این همایش حدود صد نفر از همکاران درس زبان انگلیسی دوره اول متوسط شرکت کردند و هدف از این برگزاری این همایش این است که همکاران درس زبان انگلیسی اطلاعات خودشان را بروز رسانی کنند و بتوانند این تجربیات را در اختیار سایر همکاران بگذارند.»
علی نیا ادامه داد:«به روز رسانی اطلاعات شرط اولیه موفقیت همکاران ما است و ما تلاشمان و انتظارمان این است که خروجی این بروز رسانی اطلاعات و تبادل تجربیات به نفع دانش آموزان استان باشد و انشالله بتوانیم دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی و پژوهش محور تربیت کنیم و تحویل جامع بدهیم.»
ارسال دیدگاه