بازداشت ۴۵ تجزیه‌طلب و مزدور در قزوین و آذربایجان غربی

تهران (پانا) - وزارت اطلاعات از بازداشت «۴۵ نفر تجزیه‌طلب و مزدور» در استان های قزوین و آذربایجان غربی خبر داد که ۱۶ نفر از آنها با شبکه اینترنشنال در ارتباط بودند.

کد مطلب: ۱۶۷۸۳۱۷
لینک کوتاه کپی شد
بازداشت ۴۵ تجزیه‌طلب و مزدور در قزوین و آذربایجان غربی

بر اساس اطلاعیه وزارت اطلاعات، این ۱۶ نفر که با شبکه اینترنشنال ارتباط داشتند، «مختصات اماکن نظامی و محل تجمع نیرو‌های حافظ امنیت» را هم ارسال می‌کردند. 

از این ۴۵ نفر تجزیه‌طلب و مزدور، ۲۶ نفر پس از دریافت اطلاعات مردمی و اقدامات اطلاعاتی اداره کل اطلاعات قزوین شناسایی و بازداشت شدند. 

۳ نفر از این افراد عضو یک هسته از گروهک‌های سلطنت طلب بودند که می‌خواستند پس از فراخوان‌ها، به خیابان‌ها بیایند. ۲ نفر هم در حال پخش ۶ دستگاه استارلینک بودند.

وزارت اطلاعات اعلام کرده «این افراد سوابق ارتباط با گروه‌های تروریستی و سوابق خرابکاری در اغتشاشات دی ماه را داشتند.»

از میان بازداشت‌شدگان، «۱۹ نفر مزدوران دشمن آمریکایی صهیونیستی» بودند که آنها را نیروهای اداره کل اطلاعات استان آذربایجان غربی شناسایی و دستگیر کرده‌اند.

بر اساس اطلاعیه وزارت اطلاعات، ۶ نفر از این افراد از اعضای گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب بوده‌اند که قصد اقدام مسلحانه تروریستی علیه ایست و بازرسی شهرستان بوکان را داشته‌اند. از این افراد ۲ سلاح جنگی با دو خشاب مهمات کشف و ضبط شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار