سن‌ان‌ان: آمریکا بدون تیم فنی به مذاکره با ایران می‌رود

تهران(پانا) - شبکه آمریکایی مدعی است مذاکرات روز یکشنبه در عمان فقط در سطح مقامات ارشد برگزار می‌شود و تیم فنی، مذاکره‌کننده ارشد این کشور را همراهی نمی‌کند.

کد مطلب: ۱۵۶۸۶۵۶
لینک کوتاه کپی شد
سن‌ان‌ان: آمریکا بدون تیم فنی به مذاکره با ایران می‌رود

 در شرایطی که قرار است دور چهارم گفت‌وگوهای غیرمستقیم واشنگتن – تهران فردا در مسقط برگزار شود، «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا هشدار داد که اگر مذاکرات روز یکشنبه با ایران سازنده نباشد، «ادامه نخواهند یافت و باید مسیر دیگری را در پیش بگیریم.»

او در مصاحبه‌ای با وب‌سایت «بریتبارت» که جمعه منتشر شد، گفت آمریکا هفته گذشته از برگزاری دور دیگری از مذاکرات خودداری کرد، «زیرا لازم بود به تفاهماتی با ایران برسیم تا مذاکرات مفید واقع شوند.»

ویتکاف گفت: «امیدواریم مذاکرات یکشنبه سازنده باشند. امیدواریم این به معنای ادامه مذاکرات باشد.»

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، مذاکرات روز یکشنبه در عمان فقط در سطح مقامات ارشد برگزار می‌شود که نشان می‌دهد دو طرف به بررسی چارچوبی کلی برای پیشبرد مذاکرات خواهند پرداخت.

یک منبع آگاه به سی‌ان‌ان گفت که تیم فنی، که درباره جزئیات فنی توافق مانند رفع تحریم‌ها مذاکره می‌کند، قرار نیست در این دور حضور داشته باشد.

این منبع گفت: «برگزاری دور بعدی مذاکرات در سطح مقامات ارشد مناسب بود.»

یک منبع آگاه دیگر ادعا کرد که انتظار می‌رود مذاکرات هم به‌صورت مستقیم و هم غیرمستقیم انجام شود.

در مصاحبه با بریتبارت، ویتکاف جزئیاتی از انتظارات آمریکا از این مذاکرات را بیان کرد و گفت: «برنامه غنی‌سازی دیگر هرگز نباید در کشور ایران وجود داشته باشد. این خط قرمز ماست. هیچ غنی‌سازی نباید باشد. این یعنی برچیده شدن، یعنی عدم تسلیحاتی شدن، و یعنی اینکه تأسیسات نطنز، فردو و اصفهان — که سه مرکز غنی‌سازی آن‌ها هستند — باید برچیده شوند.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار