رئیس سازمان نوسازی مدارس تاکید کرد:

نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با قدرت ادامه دارد/ آینده‌سازان کشور اولویت اول رئیس‌جمهور هستند

تهران (پانا) - معاون عمرانی وزیر در البرز اعلام کرد که علیرغم شرایط موجود، بدون کوچکترین وقفه با تمام توان متولیان امر و پیمانکاران با تلاش خوبی در حال پیگیری پروژه‌ها هستند تا آمادگی لازم برای شروع سال تحصیلی ایجاد شود‌.

کد مطلب: ۱۵۷۸۸۳۹
لینک کوتاه کپی شد
نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با قدرت ادامه دارد/ آینده‌سازان کشور اولویت اول رئیس‌جمهور هستند

حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر آموزش وپرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در معیت معاونان از پروژه‌های در دست احداث نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی در استان البرز بازدید کرد.

حمیدرضا خان‌محمدی امروز در بازدید از پروژه‌های در دست احداث نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی در استان البرز، ضمن تبریک و تسلیت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم شریف کشور، از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بابت پاسخ دندان‌شکن به رژیم غاصب صهیونیستی قدردانی کرد. 

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در راستای نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی که به دستور رئیس‌جمهور ایران آغاز شده و در حال اجراست، یکی از موارد بسیار مهم، بازدید میدانی از کف کار و پروژه‌هاست که این موضوع از جمله مصوبات کارگروه مربوطه بود و در دستورکار قرار گرفت.

وی با اشاره به وضعیت کشور گفت: علیرغم شرایط خاصی که در مملکت جاری و ساری است اما در این روزها همکاران ما در ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز، کار و پروژه‌ها را تعطیل نکرده‌اند و محکم و با اقتدار در حال پیشبرد امور و فعالیت‌ها هستند که این امر بسیار امیدبخش و امیدآفرین است و شاهد نتایج مثبت آن‌ها خواهیم بود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به بازدید از پروژه‌های احداث مدرسه ۲۴ کلاسه سبز استان البرز و مدرسه شهدای اسلام آباد و تعدادی پروژه دیگر در شهر کرج از فعال بودن کارگاه‌های عمرانی آن‌ها خبر داد و گفت: البرز یکی از استان‌های پرچالش ما در نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی بوده که دلیل آن مهاجرپذیری این استان است. 

خان‌محمدی افزود: امید آن می‌رود با تدابیر اتخاذ شده و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تا پایان این نهضت (حدود یک سال) حدود یک هزار کلاس درس در استان البرز تقدیم دانش‌آموزان شود. 

وی گفت: از همه نهادهای عمومی و مسئولان شهرداری تقاضا داریم مانند شهرداری تهران که در زمینه تامین زمین و فضا پای کار آمد، یاری‌گر ما و آموزش و پرورش باشند. 

وی دانش‌آموزان را که آینده‌سازان کشور هستند، اولویت اول رئیس جمهور دانست و گفت: پروژه‌هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند، از وضعیت خوبی برخوردار و کارگاه‌های عمرانی آن‌ها فعال هستند که امیدواریم همین روند تداوم یابد و شرایط محیطی بر پیشرفت آن‌ها تاثیر نگذارد و حدود ۳۴ درصد از پروژه‌ها مهرماه تقدیم دانش‌آموزان شود. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در حوزه تجهیزات آموزشی و پرورشی نیز یک انقلاب صورت خواهد گرفت زیرا شخص رئیس‌جمهور پای کار هوشمندسازی و تغییر چیدمان کلاس‌های درس و ... آمده است، گفت: مدرسه سبز استان البرز که در آموزش و پرورش ناحیه ۳ کرج واقع شده حدود دو سال متوقف مانده بود.

خان‌محمدی با اشاره به اینکه این مدرسه دارای ۲۴ کلاس درس است، افزود: از زمانی که رئیس‌جمهور پای کار نهضت مدرسه‌سازی آمده، تکمیل این مدرسه اولویت پیدا کرده و امیدواریم تحویل این پروژه که یکی از بزرگترین مدارس در حال ساخت کشور است، گامی موثر در راستای بهبود سرانه فضاهای آموزشی استان البرز و شرایط تحصیل دانش آموزان باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار