مدیرکل دفتر زنان آموزش و پرورش: دستیابی به عدالت جنسیتی مستلزم جبران نابرابری‌های موجود میان زنان و مردان است

تهران (پانا) - مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش دستیابی به عدالت جنسیتی را مستلزم جبران نابرابری‌های موجود میان زنان و مردان دانست.

کد مطلب: ۸۰۶۲۷۸
لینک کوتاه کپی شد
مدیرکل دفتر زنان آموزش و پرورش:  دستیابی به عدالت جنسیتی مستلزم جبران نابرابری‌های موجود میان زنان و مردان است

فرحناز مینایی‌پور در همایش بانوی امید که به مناسبت جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد گفت: خداوند را شاکریم که در گرو معنویت انقلاب اسلامی، همگان به این واقعیت دست یافته‌اند که اسلام برای زنان هویتی قایل است و زنان باید همراه مردان جهت توسعه و تعالی جامعه تلاش کنند.

وی افزود: زنان به عنوان نیمی از منابع انسانی، نه تنها موضوع هدف توسعه بلکه عامل مهمی در پیشبرد اهداف آن محسوب می‌شوند و تجهیز این منبع مهم منجر به توزیع عادلانه درآمدها نیز خواهد شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باور داریم اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز ایران بدون بهره‌برداری از استعدادها، توان و ظرفیت زنان محقق نخواهد شد گفت: دستیابی به عدالت جنسیتی، مستلزم جبران نابرابری های موجود میان زنان و مردان، دختران و پسران و نیز تضمین حقوق، مسئولیت، امکانات و فرصت های برابر و توجه ویژه به زنان و دختران به جهت رفع تبعیض ها و شکاف‌های تاریخی ایجاد شده است.

مینایی‌پور ادامه داد: معتقدیم تبعیض علیه زنان ناقض عدالت و احترام به شخصیت بشر است و شکوفایی کامل استعدادها و قابلیت‌های زنان را دشوار می‌کند. لازمه رفع تبعیض از زنان تحول در هنجارها، اعتقادات، ارزش ها، نگرش‌ها، ارکان و ساختارهاست بدون آنکه تفاوت های بیولوژیکی و طبیعی آنان نادیده گرفته شود. مهم آن است که زنانگی و مردانگی و نقش‌های پدری و مادری نباید مبنایی برای تبعیض باشد.

وی ادامه داد: بدیهی است پرداختن به موضوع زن و نقش وی به عنوان عامل انسانی توسعه لازمه توجه به دو عنصر است؛ نخست توانمندسازی و دوم ایجاد زمینه لازم برای بروزرسانی این توانمندی و بدیهی است بدون داشتن توانمندی لازم نمی‌توان انتظار ایفای نقش موثر و کارآمد داشت.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دفتر امور زنان با برخورداری از مجموعه دغدغه‌ها و استلزامات با تلاشی همه جانبه در تلفیق دو رویکرد برنامه مبتنی بر ارزش‌ها و مساله‌یابی و حل چالش‌های حوزه زنان سعی دارد با توجه به اسناد فرادستی برنامه‌هایی را تدوین و اجرا کند گفت: اگرچه برای رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم اما امیدواریم در سال جدید جهت ارتقای نقش و جایگاه دختران و زنان به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار