در اختتامیه جشنواره جام جم عنوان شد

ضرغامی: تلویزیون هوشمند می شود

خبرگزاری پانا: رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به دست آوردهای جدید سیما گفت: تلویزیونی که ما در آینده با آن مواجه خواهیم بود دیگر تلویزیون امروز نیست،چیزی که در امروز در چند منطقه تهران به صورت آزمایشی قرار داده شده، تلویزیون هوشمند و لایو است.

کد مطلب: ۴۷۶۸۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، شامگاه گذشته مراسم اختتامیه دومین جشنواره جام جم با حضور سید عزت الله ضرغامی رئیس رسانه ملی، علی دارابی معاون سیما، حسن اسلامی مهر مدیر مرکز سیمافیلم، مهدی فرجی مدیر شبکه یک، علی بخشی زاده، مدیر شبکه دو، مجید زین العابدین مدیر شبکه سه، سعید مقیسه مدیر شبکه تهران، مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه شما و جمع کثیری از هنرمندان سینما و تلویزیون در سالن همایش های صداوسیما برگزار شد.

در بخشی از این مراسم رئیس سازمان صداوسیما درباره امکاناتی که این رسانه در آینده ای نزدیک در اختیار مخاطبانش قرار می دهد؛ گفت: تلویزیونی که ما در آینده با آن مواجه خواهیم بود دیگر تلویزیون امروز نیست. ماهیت تلویزیون عوض شده است. امروز ما با گیرنده دیجیتال چند کانال خوب با کیفیت خوب می بینیم اما تلویزیونی که شما در آینده می بینید و امروز در چند منطقه تهران به صورت آزمایشی قرار داده شده، تلویزیون هوشمند است. یعنی دو سال دیگر تلویزیون را که روشن می کنید و به تلفن می زنید، مجموعه ای از خدمات برایتان فراهم می شود.

وی ادامه داد: یکی از آن خدمات تلویزیون لایو است که چند سال آینده فراگیر می شود. در حال حاضر روی آی پی مدیا سرمایه گذاری شده و مخاطب در این شیوه می تواند آرشیو فیلم ها و سریال ها و موسیقی ها و حتی سکانس های مورد علاقه اش را به راحتی پیدا کند. البته هنوز در این کار عقب هستیم اما در آینده باید بتوانیم داشته های خودمان را به صورت بسته های دیجیتالی مورد استفاده قرار دهیم.

رئیس سازمان صداو سیما ادامه داد: مردم با تلویزیون زندگی می کنند و روز و شب خود را با این رسانه سپری می کنند و همین موضوع مسئولیت ما را سنگین تر می کند. ما گاهی برنامه های مذهبی تراز اول پخش می کنیم و خیلی ها به ما می گویند مردم به خاطر دیدن برنامه های شما به مراسمات مذهبی نمی روند و پای تلویزیون می نشینند ولی بحمدلله این چنین نیست.

وی خاطرنشان کرد: تلویزیون در زندگی مردم نقش بسیاری دارد ولی ما نمی خواهیم برای خودمان نوشابه باز کنیم. امروز واقعیت این است که ده ها شبکه در سیما فعالیت می کنند ولی توان دیجیتالی ما 20 شبکه است و در آینده شبکه های استانی و دیگر شبکه ها با افزایش ظرفیت بسته دیجیتال بیشتر از این در خدمت مردم خواهند بود.

ضرغامی در ادامه با تشکر و قدردانی از زحمات برگزارکنندگان جشنواره به آیاتی از قرآن کریم با مضمون پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: پیامبر برای همه مردم است، همه انسانها در هر جایی که باشند مخاطب پیامبر هستند و پیامبر نسبت به همه آنها مسئولیت دارد. ایشان برای همه بیشتر از هرکسی دلسوزی دارد و خداوند می فرماید اگر هستند کسانی که به خاطر دیگران رنج می کشند، تو خود را به خاطر هدایت افراد خیلی اذیت میکنی. تو برای اینکه مردم را هدایت کنی، حرص میخوری. مانند کسی که به خاطر تربیت فرزندش حرص می خورد. درحالی که ای پیغمبر تو باید کار هدایت خود را انجام بدهی و حتی اگر تمام آنهایی که هدایت کردی به تو پشت کردند اصلا ناراحت نباش و نسیت به آنها بی خیال باش و بگو خدا برای من کافی است. تو باید دستور خداوند را انجام بدهی و نگران این نباش که مردم به تو پشت کرده اند. اما ای پیامبر خدا تو نزدیک است خودت را بکشی که چرا مردم ایمان نمی آورند. این مقوله تذکر به ما هم هست. اتصالی که رسانه با مردم دارد، میزان و رضایتمندی مخاطب برایت مهم است.

ضرغامی تاکید کرد: امروز آنتن سیمای جمهوری اسلامی ایران ندای اسلام است و برآمده از خون شهداست. مخاطب ما جهانی است و باید آن طور که خداوند و ارزش های اسلامی می خواهد کارها را انجام داد و جلو رفت و نباید به سمت گرایش های قشری خاص رفت. آنجایی برکت کار معلوم می شود که حرف ما حسابی و الهی باشد. مبادا راه را گم کنید. همه کارهای ما باید یک نشانه باشد. علامات باید وجود داشته باشد و اگر نباشد مردم راه را اشتباه می روند. شاخص ما هدایت است و کارنامه شما مملو از کارهای ارزشمند است که برای شما باقی می ماند. ما وظیفه داریم که هنر و استعداد و ظرفیت هایمان را به کار بگیریم و تضمینش با کس دیگری است.

ضرغامی به ذکر خاطره ای از مسعود جعفری جوزانی اشاره کردو گفت: آقای مسعود جعفری جوزانی همیشه می گفتند من به شخصیت حسن باقری علاقه بسیاری دارم و حتی بخش هایی از حضور این شهید را عاشقانه و به شیوه مستند در سریال در چشم باد به کار گرفت. آن زمان برخی گفتند که این کار شعارزده است و به سریال لطمه می زند درحالی که اثرگذاری بسیار بیشتری داشت و یکی از قدمهای مثبت در چشم باد تلفیق مستند و درام درباره شهید حسن باقری بود.

وی در ادامه سخنان خود خطاب به حاضران در مراسم گفت: قطعا نیمی از شما خواسته اید که کاری را بسازید اما چند نفر تندرو آمده اند و گفته اند این چه کاری است شما می خواهید انجام بدهید یا برخی خواسته اند شما را منصرف کنند اما هیچ کس جز خود آدم نمی داند که با چه هدفی و برای چه کسی کار می سازد. ما در صداوسیما کارهایی داشته ایم که خیلی هم برایش زحمت کشیده ایم اما کار نشده ولی برخی آثار نمی دانم چه دارد که علی رغم اینکه بودجه زیادی هم برایشان صرف نشده، چه دارد که دلها را جابه جا می کند و مسیر تاریخ را تغییر می دهد.

ضرغامی یادآور شد: این آسیب در فضای مجازی بسیار بیشتر است و جوری برنامه ریزی می کنند که یک مطلب را بنویسند و هزاران نظر و کامنت هم پای آن منتشر می کنند. طرف فکر می کند که وقعا اینطور بوده که اینها نوشته اند درحالی که در کارهایتان همواره باید به خدا توکل کنید.

رئیس رسانه ملی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های اخلاقی عمار اشاره کردو گفت: عمار یک شخصیت استثنائی در تاریخ است که از یاران نزدیک امیرالمومنین در جنگ صفین بود. حتی جایی بود که حضرت علی(ع) پس از شهادت عمار در جنگ صفین درد دل می کردند و می فرمودند این عمار... عمار امروز به خوبی شناخته شده است و حتی بعضی مانند آقای نادر طالب زاده با عنوان عمار و عماریون فعالیت می کنند. اما عمار یک ویژگی دیگر هم داشت که معمولا فراموش می شود. عمار کسی بود که خداوند به او فرصت داد. در ابتدای اسلام که مادرش به واسطه اسلام آوردن به شهادت رسید و پدرش نیز در جایی دیگر شهید شد. خود عمار نیز در جایی نمی دانم تقیه کرد یا هر چیز دیگری ولی چون در حال مرگ بود با گفتن آنچه که دشمن از او خواسته بود جان خود را نجات داد ولی خیلی ها به او طعنه زدند و گفتند که تو ترسیدی و به قول امروزی ها کم آوردی.

ضرغامی خاطرنشان کرد: این سخنان عمار را آواره بیابان کرده بود تا اینکه نزد پیامبر رفت و پیامبر از او پرسید زمانی که این سخنان را گفتی در دلت ایمان داشتی؟ عمار پاسخ داد بله و پیامبر فرمود همین کافی است. درحالی که امروز فشار سایت ها بر کسی که اشتباهی می کند بسیار زیاد است. فردی یک جا کم آورد و اقدامی کرد و بعد هم متوجه شد که کارش اشتباه بوده، جوری فضا را برایش درست می کنند که گویا دیگر راهی وجود ندارد و باید برود بمیرد. در حالی که در چنین موقعیتی هنرمندان باید فضا را باز کنند.

وی در ادامه به معرفی کتابی با موضوع پیامبر اکرم معرفی کرد و از برنامه سازان خواست تا در تولید آثارشان از این کتاب که حاوی 600 موضوع درباره پیامبر است در تولید آثارشان استفاده کنند.


ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار