اجرای برنامه سلامت نوروزی در مازندران تا 15 فروردین

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: برنامه سلامت نوروزی از ابتدای اسفندماه تا ۱۵ فروردین ماه با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط از ساعت ۸ صبح تا۲۰ شب در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در استان مازندران اجرا می شود.

کد مطلب: ۴۷۶۰۴۴
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا-مازندران، محسن اعرابی اظهار داشت: همه ساله برنامه سلامت نوروزی از ابتدای اسفندماه لغایت ۱۵ فروردین ماه با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط در سراسر كشور با اولویت نظارت بر مراكز و اماكن حساس و با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور كاهش و كنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی اجرا می شود.

وی با اشاره به اینكه در سال ۹۵-۹۴ طرح سلامت نوروزی با ۲۳ اكیپ بازرسی شهرستانی و ۲ اكیپ بازرسی استانی با حضور ۱۰۰ نفر كارشناس بهداشت محیط انجام می شود گفت: حفظ و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت شهروندان ، مسافران و گردشگران ،ایمنی مواد غذائی در سطح تهیه وتوزیع و عرضه و رعایت موضوعات بهداشتی در اینگونه اماكن ونظارت و بازرسی از كلیه اماكن عمومی از جمله مهمانسراها ،هتل ها ،مسافرخانه ها ،زائرسراها ،مساجد ،پاركها ،سرویسهای بهداشتی عمومی داخل شهری و برون شهری از جمله اهداف این طرح است .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مازندران همچنین نظارت و بازرسی از كلیه مراكز تولید، تهیه، توزیع و فروش مواد غذائی از جمله اماكن بین راهی، رستوران، چلوكبابی، اغذیه فروشی، انبارها، فروشگاههای بزرگ و عمده فروشی ها را جهت تاكید بر رعایت بهداشت فردی، ابزار كار، نظافت فردی، كنترل آب مصرفی، دفع صحیح فاضلاب و زباله وعدم استعمال دخانیات از دیگر اهداف طرح نوروزی برشمرد.

وی با اظهار به اینكه در قالب این طرح اكیپ های بهداشت محیط صبح و بعد از ظهر بصورت ویژه مراكز تهیه و توزیع مواد غذائی و اماكن عمومی هدف این طرح را مورد بازرسی قرار می دهند افزود: كنترل بهداشتی دستفروشان مواد غذائی و هماهنگی بین بخشی با سازمانهای ذیربط در جهت ساماندهی آنان و جلوگیری از فروش مواد غذائی خطرناك ، نظارت و بازرسی بهداشتی جایگاههای اسكان موقت مسافران نوروزی و پاركها و میادین، نظارت و كنترل بهداشتی مستمر از تاسیسات و شبكه های آبرسانی شهری و روستائی و كلیه سیستمهای تامین آب به ویژه در نقاط مسافرپذیر، نمونه برداری از مواد غذایی مشكوك و آب شرب و پیگیری گزارش مردمی و شكایتی از رئوس برنامه های طرح مزبور است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مازندران تعداد اماكن هدف برنامه در طول این ۴۵ روز را حدود ۳۰ هزار محل شامل حدود ۱۵ هزار امكنه عمومی و ۱۵هزار مركز تهیه و توزیع مواد غذائی عنوان كرد و اظهار داشت: عموم مردم می توانند شكایات بهداشتی خود را با شماره كشوری بهداشت ۱۹۰ (سامانه مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت) یا ۰۱۱۳۳۳۹۹۹۹۹ (ستاد فوریت های سلامت محیط مركز بهداشت استان مازندران ) در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار