تصویب‌ بسته تحریمی اتحادیه اروپا ‌علیه روسیه‌ و 7 شرکت ایرانی

تهران (پانا) - جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا تأیید کرد که دهمین بسته تحریمی علیه روسیه که در آستانه توافق نمایندگان دائمی کشورهای اتحادیه اروپا به تصویب رسید، شامل 121 فرد و سازمان خواهد بود.

کد مطلب: ۱۳۵۰۷۱۰
لینک کوتاه کپی شد
تصویب‌ بسته تحریمی اتحادیه اروپا ‌علیه روسیه‌ و 7 شرکت ایرانی

‌به گزارش اسپوتنیک، دهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا در اواخر عصر 24 فوریه به دلیل وجود اختلافات فراوان بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا به توافق رسید و برای تصویب آن نیاز به چندین جلسه اضافی نمایندگان دائمی شد. پیش از این، کمیسیون اروپا و رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا، جوزپ بورل، با اطمینان اعلام کردند که محدودیت‌های جدید از 24 فوریه اجرایی می‌شوند، اما حتی توافق بر سر آن‌ها در آن تاریخ دشوار بود.

بورل در توییتر نوشت: بسته دهم تحریم‌ها موافقت شد: 121 فرد و سازمان اضافه شده‌اند، محدودیت‌های جدید صادرات و واردات، ممنوعیت رسانه‌های تبلیغاتی روسیه.

وی افزود که این فهرست شامل متهمانی است که از نظر اتحادیه اروپا در "اخراج و فرزندخواندگی اجباری حداقل شش هزار کودک اوکراینی" دخیل هستند.

در 15 فوریه، کمیسیون اروپا پیشنهادات خود را برای بسته جدید تحریم‌های ضد روسیه ارائه کرد. انتظار می‌رود این امر بر وسایل الکترونیکی، وسایل نقلیه ویژه، قطعات موتور کامیون و هواپیما، کالاهای با کاربرد دوگانه، بخش ساخت‌وساز (از جمله جرثقیل‌ها)، مواد خاکی کمیاب، دوربین‌های تصویربرداری حرارتی، کالاهای با فناوری پیشرفته، از جمله اجزای قابل استفاده در هواپیماهای بدون سرنشین تاثیر بگذارد. ‌موشک و هلیکوپتر و بیش از صد فرد و سازمان از جمله سیاستمداران، مقامات امنیتی، نمایندگان رسانه‌ها در فهرست تحریم‌های شخصی قرار خواهند گرفت.

اتحادیه اروپا هفت شرکت ایرانی را به بسته جدید تحریم های ضد روسیه اضافه کرد

‌شورای اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد، شورای اتحادیه اروپا هفت شرکت ایرانی را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده و آنها را به عرضه کالاهای دو منظوره به روسیه متهم کرده است.

در این سند آمده است: این فهرست شامل هفت شرکت ایرانی تولید کننده هواپیماهای بدون سرنشین نظامی می‌شود که توسط ارتش روسیه در جنگ تجاوزکارانه از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی مورد استفاده قرار گرفتند.

بنا به گزارش رسانه‌ها، شرکت‌های اوج پرواز مادو نفر، پراور پارس، صنایع هوایی قدس و صنایع هوایی شاهد ممکن است تحت محدودیت‌های اتحادیه اروپا قرار گیرند.

کشورهای غربی ادعا می‌کنند که ایران در حال حاضر هواپیماهای بدون سرنشین برای عملیات نظامی در اوکراین به روسیه می‌دهد. مسکو و تهران بارها این اتهامات را رد کرده‌اند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران گفت که تهران هواپیماهای بدون سرنشین روسیه را تامین کرده است، اما چند ماه قبل از آغاز عملیات ویژه در اوکراین، ایران نیز در واکنش به این اقدام تحریم‌های خود را علیه اتحادیه اروپا گسترش داد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار