بهره‌برداری از ۲۹ پروژه سلامت در فارس همزمان با هفته دولت

شیراز (پانا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آستانه فرا رسیدن هفته دولت، مهمترین اولویت‌ها و اقدامات در دست انجام حوزه سلامت فارس را بیان کرد.

کد مطلب: ۱۳۰۲۲۹۴
لینک کوتاه کپی شد
بهره‌برداری از ۲۹ پروژه سلامت در فارس همزمان با هفته دولت

سید وحید حسینی، با اشاره به بهره‌برداری از ۲۹ پروژه سلامت در فارس همزمان با هفته دولت امسال، ابراز امیدواری کرد بهره‌برداری از این خدمات جدید، گامی در مسیر توسعه خدمت‌رسانی به مردم سراسر استان باشد.

وی با اشاره به سپری شدن بیش از ۳۰ ماه گذشته در بحران کرونا ویروس و تلاش اساتید، پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه دانشگاه برای خدمت‌رسانی در این بحران اظهار کرد: اصحاب رسانه، خبرگزاری‌ها و صدا و سیما نیز نقش بسیار مهمی در کمک به مدیریت کرونا ویروس داشته‌اند که همگام با مشارکت مردم، باعث موفقیت استان فارس در مدیریت و کنترل این بیماری شده است.

او از مردم خواست تا برای عبور از موج هفتم کرونا ویروس، ضمن انجام واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مجموعه سلامت را یاری رسانند و از اصحاب رسانه نیز خواست تا در جلب مشارکت و همکاری عمومی در این زمینه، همچون همیشه همراه مجموعه سلامت باشند و به ویژه با تبیین اهمیت دریافت دز یادآور واکسن، موجب ارتقای ایمنی عمومی در برابر این بیماری و موج هفتم کرونا شوند.

توسعه زیرساخت‌های درمانی شیراز با راه‌اندازی بیمارستان‌های جدید؛ اولویت مهم مجموعه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور، روزانه میزبان مراجعان و بیمارانی از سایر استان‌های کشور است، اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود، ۳۷درصد مراجعان به بیمارستان نمازی از سایر استان‌های کشور هستند و همین امر، اهمیت توسعه زیرساخت درمانی در فارس با افزوده شدن ۲ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی جدید را ضروری می‌سازد که تحقق این امر، نگاه ویژه مسئولان استانی و کشوری را می‌طلبد.

حسینی آغاز به کار پروژه ساخت بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی حضرت صدیقه طاهره(س) در میانرود را نیز تلاشی در این راستا برشمرد و افزود: در حال حاضر با پیگیری مسوولان دانشگاه و همکاری «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس، ۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبار ساخت این پروژه تأمین و مقدمات اولیه برای اجرای آن با ایجاد کارگاه و خدمات گمانه‌زنی و ژئوفیزیک آغاز شده است.

وی پیگیری برای ساخت دو بیمارستان جدید و جایگزینی با بیمارستان نمازی و شهید دکتر فقیهی را دیگر اقدام در دست انجام برای تامین نیاز شیراز به تخت های بیمارستانی جدید عنوان کرد.

انجام بیش از ۲۳۰۰ بازدید نظارت بر روند اجرای طرح ملی «دارویاب» در فارس

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان دیگر محور فعالیت‌های در دست اقدام دانشگاه، به اجرای طرح ملی «دارویاب» به عنوان یکی از طرح‌های عظیم دولت و وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح، انتقال یارانه داروها از ابتدای چرخه (مواد اولیه و واردات آن) به انتهای چرخه (مصرف کننده) است که مزیت‌های مهمی نظیر جلوگیری از قاچاق معکوس دارو را به همراه دارد.

به گفته وی، اجرای این طرح باعث می‌شود که بیمار با همراه داشتن نسخه هنگام مراجعه به داروخانه، علاوه بر استفاده از سهمیه بیمه خود، بتواند از یارانه ترجیحی دارو نیز بهره‌مند شود، اما پرداختی از جیب بیمار تغییر نمی‌کند.

حسینی ادامه داد: از آغاز اجرای طرح دارویاب در استان فارس، ۲ هزار و ۳۷۲ بازدید از ۸۵۶ داروخانه در سطح استان انجام شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین یکی از اولویت‌های دانشگاه را تقویت سیستم تمام وقتی اساتید دانشگاه اعلام کرد و گفت: رسیدن به اهداف دانشگاه در امر آموزش، پژوهش و درمان، نیازمند تمام وقت بودن اساتید دارد که در این راستا تسریع در رفع دغدغه‌های اساتید با پیگیری‌های استانی و کشور در حال انجام است.

جوانی جمعیت؛ اولویت مهم دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مسیر توسعه آینده ایران

وی با اشاره به برگزاری یازدهمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه، موضوع جوانی جمعیت از اولویت‌های دانشگاه عنوان کرد و ضمن تاکید بر اهمیت همکاری و همراهی درون‌بخشی و برون‌بخشی در پیشبرد اهداف این برنامه ملی، بر اهمیت مشارکت اصحاب رسانه در ترویج فرهنگ فرزندآوری و جوانی جمعیت تاکید کرد.

سید وحید حسینی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت شرکت‌های دانش بنیان گفت: در همین راستا، نشست ستاد دانشگاهی ارتقای تولید دانش بنیان در حوزه سلامت، با بررسی راهکارهای تسریع در رسیدن به تولیدات داخلی، توسعه ملی و رشد اقتصادی، همچنین آگاهی از دغدغه‌های فعالان این حوزه، به صورت منظم در روزهای پنجشنبه هر هفته در حال برگزاری است.

حضور تیم پزشکان و کارکنان دانشگاه در ۱۰ موکب اربعین حسینی

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های ستاد اربعین دانشگاه و برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر آیین اربعین حسینی و برپایی موکب‌ها در مسیر زائران، از اهدای بیش از یک میلیارد تومان دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی از شرکت‌های دارویی و موسسات خیریه به دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: امسال۴۰۰ پزشک متخصص و عمومی، پرستار و کارکنان دانشگاه در قالب ۱۰ موکب، در طول مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمات سلامت ارائه می دهند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار