فواید مصرف گردو

تهران (پانا) - گردو یکی از محبوب‌ترین و پرخاصیت‌ترین خوراکی‌ها و آجیل‌های ایرانیان است که در دنیا هم آوازه خود را دارد. این خوراکی خوشمزه در عین حال خاصیت فراوانی دارد که ضد سرطان سینه و مقوی گوارش بودن فقط برخی از خواص آنهاست.

کد مطلب: ۱۲۶۴۲۲۴
لینک کوتاه کپی شد
فواید مصرف گردو

به گزارش فارس، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص گردو عنوان کرد: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراکه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب در بدن می‌شود. حاوی ویتامین‌های E، B۶، B۹، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسیدها چرب، امگا۳ و آنتی اکسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.

یارقلی با اشاره به خواص این مغز، یادآور شد: مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: بهترین نوع گردو، پوست نازک، پرگوشت و تازه آن است که در لحظه مصرف پوست گرفته شود؛ چراکه مغز گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید کرده و به ویژه برای مبتلایان به چربی خون و صاحبان مزاج گرم و خشک مناسب نیست.

وی متذکر شد: خوردن زیاده از حد گردو به خصوص در افراد گرم مزاج در فصول گرم سال و در مناطق گرمسیری می‌تواند باعث بروز جوش، زخم‌های دهانی، ورم لوزه و التهاب شود.

یارقلی ابراز کرد: بنابراین توصیه می‌شود جانب اعتدال را در مصرف رعایت کرده و از مصلحات آن مانند انار ترش، رب انار و سکنجبین غافل نشویم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار