چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم

تهران (پانا) - هنگام آماده کردن چای بهتر است آب از قبل مانده در کتری را عوض کنید. آبی که مجدد جوشیده می‌‌شود حاوی مواد خطرناکی مانند آرسنیک و نیترات خواهد بود که به‌شدت برای بدن خطرناک است.

کد مطلب: ۱۲۲۷۳۵۸
لینک کوتاه کپی شد
چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم

به‌گزارش خراسان، عین‌‌ا... ولی‌زاده، کارشناس تغذیه با هشدار درباره لزوم پرهیز از چنین کاری گفت: «در آب چند بار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می‌شود و سلامت مصرف‌‌کننده را به خطر می‌اندازد.

زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات، در معرض حرارت بالا قرار ‌گیرد، ترکیبات آن کاملا تغییر می‌یابد و به نیتروزامین تبدیل می‌‌شود که می‌تواند سرطان زا باشد. افزون بر این، نیترات می‌تواند در روده به نیتریت تبدیل ‌ و در خون با هموگلوبین ترکیب شود و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافت‌های بدن به خصوص مغز را کاهش دهد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار