نابغه دهگلانی با ساخت ماشین برقی از لیمو، آینده علمی کشور را نوید داد

دهگلان (پانا) _ محمد حسام زارعی، دانش‌آموز پرتوان روستای مرادآباد دهگلان، توانست با خلاقیت و نوآوری، از یک لیموی ساده، ماشین برقی بسازد و نشان دهد استعدادهای علمی فراتر از شهرهای بزرگ نیز در کشور پراکنده است.

کد مطلب: ۱۶۰۴۰۵۹
لینک کوتاه کپی شد
نابغه دهگلانی با ساخت ماشین برقی از لیمو، آینده علمی کشور را نوید داد

 محمد حسام زارعی، دانش‌آموز پرتوان روستای مرادآباد، با استفاده از یک لیمو، باتری ساده‌ای ساخت و با آن توانست یک ماشین برقی کوچک را روشن کند. این پروژه عملی، نمونه‌ای از تبدیل مفاهیم علمی کتاب‌های درسی به تجربه‌ای ملموس و کاربردی است.

حسام زارعی با پشتکار و خلاقیت خود، نشان داد که استعدادهای علمی و فناوری محدود به شهرهای بزرگ نیست و حتی در مناطق روستایی نیز می‌توان نبوغ و توانمندی‌های برجسته را مشاهده کرد. کارشناسان آموزشی معتقدند شناسایی و حمایت از چنین استعدادهایی می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت علمی و فناوری کشور باشد.

این نوجوان، نماینده هزاران استعداد نهفته در نقاط مختلف کشور است که با حمایت می‌توانند به نیروهای اثرگذار در عرصه علمی و فناوری تبدیل شوند و نقش مهمی در توسعه کشور ایفا کنند.

خبرنگار : دانش اموز خبرنگار: سینا مرادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار