شهیدی که زندگی‌نامه‌اش با قلم روی کتاب نگاشته شد

ساوه‌‌‌‌‌‌ (پانا) - شهید امیرحسین ندیری، در بیست و ششم فروردین‌ماه سال ۱۳۳۷ در روستای محمودآباد ساوه، در یک خانواده مذهبی، چشم به جهان گشود.

کد مطلب: ۱۵۸۷۹۸۶
لینک کوتاه کپی شد
شهیدی که زندگی‌نامه‌اش با قلم روی کتاب نگاشته شد

کتاب «طلایه‌داران ۴» اثری ماندگار و ارزشمند در حوزه ایثار و شهادت است که به زندگی، خاطرات و اندیشه‌های شهید والامقام امیرحسین ندیری می‌پردازد. این اثر، شامل معرفی کوتاه، زندگی‌نامه کامل، و چهل خاطره اثرگذار از سبک زندگی این شهید عزیز است. در بخش پایانی نیز وصیت‌نامه، تصاویر، و اسناد برجای‌مانده از شهید، جلوه‌ای تاثیرگذار از روح بلند و سیره عملی ایشان را به نمایش می‌گذارد.

شهید ندیری با آغاز جنگ تحمیلی، بی‌درنگ به صف مدافعان حریم عشق و ولایت پیوست؛ ابتدا به صورت بسیجی و از روی عشق و ایمان در منطقه‌ی غرب کشور حضور یافت و پس از آن، در کسوت پاسدار انقلاب اسلامی، در مناطق مختلف جنوب، مبارزه‌ای جانانه با دشمن متجاوز را رقم زد.

سرانجام، در روز بیست و نهم مردادماه ۱۳۶۵، در منطقه‌ عملیاتی مهران بر اثر انفجار مین و اصابت ترکش به فیض عظیم شهادت نائل آمد. پیکر مطهر این شهید گران‌قدر در گلزار شهدای روستای محمودآباد از توابع شهرستان ساوه آرام گرفت.

نیم‌نگاهی بر کتاب و خاطره‌ای ماندگار:

در یکی از خاطرات نقل‌شده در کتاب می‌خوانیم:

«داشتیم از منطقه برمی‌گشتیم. گفت: «دفترت رو بده، برات یادگاری بنویسم.» خودکار را برداشت. دو بیت شعر نوشت و امضا کرد:

آن کس که تو را شناخت جان را چه کند؟

فرزند و عیال و خانمان را چه کند؟

دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی

دیوانه‌ی تو هر دو جهان را چه کند؟»

این ابیات کوتاه، عمق عشق شهید ندیری به معبود و روحیه عارفانه‌اش را به زیبایی نمایان می‌کند.

خبرنگار : دانش آموز: کوثر اصلاحچی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار