ویژه‌برنامه ملی «تا ابد، ایران»؛

پزشکیان: در برابر چشمان جهان، فجایعی رخ می‌دهد که وجدان انسان را شرمنده می‌کند

تهران(پانا) - رئیس جمهور با اشاره به وقایع غزه بیان کرد: ر برابر چشمان جهان، فجایعی رخ می‌دهد که دیدن تصاویر و فیلم‌های آن، وجدان انسان را شرمنده می‌کند. آدم با خودش می‌گوید: آیا واقعاً می‌توان این موجودات تماشاگر را «انسان» نامید؟

کد مطلب: ۱۵۸۸۵۸۷
لینک کوتاه کپی شد
پزشکیان:  در برابر چشمان جهان، فجایعی رخ می‌دهد که وجدان انسان را شرمنده می‌کند

 ویژه‌برنامه «تا ابد، ایران» با هدف پاسداشت شهیدان فرهنگ، هنر و رسانه، امروز (سه‌شنبه ۳۱ تیر) در تالار وحدت با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان در حال برگزاری است.

در بخشی از مراسم که مسعود پزشکیان رئیس جمهور حضور دارد، هر یک از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه با قاب عکسی از شهید والامقام بر روی صحنه حاضر شده‌اند.

رئیس جمهور در سخنانی گفت: در جهانی زندگی می‌کنیم که نام‌های بزرگی بر سازمان‌ها گذاشته‌اند؛ از حقوق بشر گرفته تا سازمان ملل و یونسکو، و نهادهایی که قرار بود پاسدار انسانیت باشند. اما امروز، در برابر چشمان همین نهادها، مردم از گرسنگی می‌میرند. ما سازمان دفاع از حقوق کودک داریم، از حقوق زنان داریم، اما چه دفاعی؟ در برابر چشمان جهان، فجایعی رخ می‌دهد که دیدن تصاویر و فیلم‌های آن، وجدان انسان را شرمنده می‌کند. آدم با خودش می‌گوید: آیا واقعاً می‌توان این موجودات تماشاگر را «انسان» نامید؟

وی افزود: از آن‌ تلخ‌تر، افرادی هستند که خود را «ایرانی» می‌نامند و آن‌سوی آب، حرف‌هایی می‌زنند که باورش سخت است. شخصاً وقتی گاهی آن رسانه‌ها را باز می‌کنم، حتی تحمل شنیدن حرف‌هایشان را ندارم. نمی‌دانم چطور می‌شود انسانی تا این اندازه از شرافت و انسانیت تهی شود که چنین بی‌پروا از جنایات حمایت کند یا سکوت کند.

پزشکیان گفت: یک رژیم ساختگی را آن‌جا مستقر کرده‌اند که هر زمان اراده کند، به هر جا حمله می‌کند، هر که را بخواهد ترور می‌کند، و هیچ‌کس هم پاسخ‌گو نیست. 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار