امضای تفاهم‌نامه آموزش و پرورش فارس با دانشگاه علمی کاربردی برای توسعه رشته‌های مهارتی

فارس(پانا)-در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری آموزش و پرورش فارس با دانشگاه جامع علمی کاربردی، بر ارتقای مهارت‌آموزی و گسترش رشته‌های مهارتی موردنیاز دانش‌آموزان و جامعه استان فارس تاکید شد.

کد مطلب: ۱۵۸۱۸۵۰
لینک کوتاه کپی شد
امضای تفاهم‌نامه آموزش و پرورش فارس با دانشگاه علمی کاربردی برای توسعه رشته‌های مهارتی

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس، در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان با اشاره به سرعت بالای تحولات دنیای امروز و نیاز به متناسب‌سازی آموزش‌ها با نیازهای جامعه اظهار کرد: دانش‌آموزان امروز علاقه زیادی به کسب درآمد دارند و به همین دلیل از رشته‌های مهارتی استقبال می‌کنند.

کلاری با بیان اینکه ظرفیت هنرستان‌های فنی‌ و حرفه‌ای و کاردانش استان با استقبال چشمگیر دانش‌آموزان تکمیل شده است، افزود: تأسیس رشته‌های جدید و کاربردی در دانشگاه علمی کاربردی می‌تواند انگیزه هنرجویان برای ادامه تحصیل در هنرستان‌ها را بیشتر کند، چرا که از آینده تحصیلی خود اطمینان خواهند داشت.

وی اطلاع‌رسانی درباره شرایط تحصیل و رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی را انگیزه‌بخش دانست و تاکید کرد: مصمم هستیم تا دانش‌آموزان استان بتوانند آموزش‌های مهارتی را با استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی فارس دریافت کنند. همکاری بین آموزش و پرورش و دانشگاه علمی کاربردی بستر ایجاد رشته‌های مورد نیاز و علاقه دانش‌آموزان در حوزه مهارتی را فراهم می‌کند و ما آمادگی کامل برای تقویت این همکاری و توسعه رشته‌های مهارتی داریم.

در ادامه این مراسم، دکتر سید آیت‌الله رزمجو، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، با تاکید بر «متقاضی‌محور» بودن این دانشگاه اظهار داشت: مهارت‌محوری دومین ویژگی دانشگاه علمی کاربردی است و دانشجویان در این دانشگاه مهارت لازم در رشته مربوطه را به دست می‌آورند.

رزمجو با اشاره به ظرفیت‌های استان، خواستار گسترش فعالیت‌ها در حوزه‌هایی همچون خودروسازی، هتلداری، طلا و جواهرسازی، صنعت هواپیمایی، سلامت و فناوری‌های نوین شد و افزود: با توجه به اهمیت هوش مصنوعی و ضرورت فراگیری فناوری‌های نو، پیشنهاد تربیت کاردان هوش مصنوعی از سوی فارس به تهران ارائه شده است.

یزدان دشتیان، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز اظهار کرد: توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای از وظایف آموزش و پرورش است و آگاهی‌بخشی به اولیا درباره اهمیت رشته‌های مهارتی در دستور کار قرار دارد.

رحیم کامیاب؛ معاون سواد‌آموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به کمبود تکنسین‌های فنی در جامعه، بر ضرورت همکاری این دو دستگاه برای رفع این چالش تاکید کرد.

در پایان این مراسم، جمعی از مسئولان مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان با معرفی ظرفیت‌ها، پیشنهادات و درخواست‌های خود را بیان کردند و تفاهم‌نامه همکاری میان اداره کل آموزش و پرورش فارس و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به امضای طرفین رسید.

 

منبع : آموزش و پرورش خبرنگار : فاطمه نیکوکار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار