تجربه‌ای خوشبو و آموزنده؛

بوی نانِ تازه در کلاس پیچید

هوراند (پانا) - دانش‌آموزان کلاس خانم سمیه عبدل‌زاده‌فر در یک فعالیت آموزشی مهارتی سرگرم‌کننده، مراحل تهیه خمیر و پخت نان را در محیط کلاس تجربه کردند.

کد مطلب: ۱۶۴۲۷۰۸
لینک کوتاه کپی شد
بوی نانِ تازه در کلاس پیچید

در این برنامه، ابتدا چرخه تولید نان از «بذر تا خمیر» به زبان ساده برای کودکان توضیح داده شد. سپس دانش‌آموزان با استفاده از آرد و آب، به‌صورت گروهی و فردی خمیرگیری را انجام دادند و در روند پخت نان مشارکت کردند.

همچنین در جریان این فعالیت، نشانه «ن» همراه با واژه «نان» به‌صورت ملموس برای کودکان آموزش داده شد. بچه‌ها با ارزش و برکت نان به‌عنوان نعمتی الهی، اهمیت کیفیت و کمیت نان، و لزوم پرهیز از اسراف و رعایت صرفه‌جویی آشنا شدند.

این تجربه عملی ضمن ایجاد اشتیاق و مشارکت فعال در کودکان، به تقویت مهارت‌های حسی حرکتی و یادگیری بهتر مفاهیم آموزشی کمک کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار