در گفتوگوی پانا با نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس مطرح شد:
هدررفت بخشی از آب شیرین در شبکه توزیع و ضرروت بازرسیهای مستمر
ضرورت به کارگیری فناوریهای هوشمند برای شناسایی و رفع نشتیها در شبکه توزیع آب
تهران (پانا) - نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به هدررفت آب در شبکه تولید و توزیع، اظهار کرد: به کارگیری فناوریهای هوشمند برای شناسایی و رفع نشتیها و کنترل مصرف آب ضروری است ضمن آنکه مسئولان وزارت نیرو و سازمانها و ادارات آب باید بازرسیهای منظمی در شبکه توزیع داشته باشند.

محمد بهرامی سیفآبادی در گفتوگو با پانا با انتقاد از عملکرد وزارت نیرو در ارتباط و تعامل با کمیسیون انرژی مجلس و انجام نشستهای هماندیشی، اظهار کرد: به نظر میرسد مسئولان ذیربط در بخشهای مرتبط با برق و آب تمایلی به حضور در نشستهای کمیسیون انرژی مجلس و ارایه گزارشی از وضعیت و کمبودها ندارند.
حل بحران آب راهکارهای کوتاه و بلندمدت میخواهد
وی با بیان اینکه حل بحران آب در کشور هم نیازمند راهکارهای کوتاهمدت است و هم بلندمدت، افزود: مردم در زمینه صرفهجویی و جلوگیری از هدررفت منابع انرژی اعم از برق و آب نقش بسیار مهمی دارند.مدیریت مصرف و فرهنگسازی در این زمینه اهمیت بسیار جدی دارد.
هدررفت حدود ۵۰ درصد از آب شیرین در شبکه توزیع برخی شهرها
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به هدررفت آب در شبکه تولید و توزیع اظهار کرد:مشکلات زیرساختی و توزیعی آب به گونهای است که بخشی از آب تصفیهشده در مسیر انتقال به مصرفکننده نهایی به هدر میرود.میزان هدررفت به گونهای است که در برخی از شهرها تا ۵۰ درصد از آب در شبکه توزیع به هدر میرود.
بهرامی سیف آبادی با تاکید بر ضرورت به کارگیری فناوریهای هوشمند برای شناسایی و رفع نشتیها و کنترل مصرف آب، خاطرنشان کرد: هدررفت آب به دلایل مختلفی از جمله فرسودگی لولهها، نشتی و فشار نامناسب و میتواند مشکلات جدی زیستمحیطی و اقتصادی ایجاد کند. هدررفت آب هزینههای تولید، تصفیه و انتقال آب را افزایش میدهد و همچنین هزینههای نگهداری و تعمیرات شبکه را افزایش میدهد.
سرانه مصرف بالای انرژی در کشور و ضرورت فرهنگ سازی
وی با اشاره به سرانه مصرف بالای انرژی در کشور اظهار کرد:میانگین مصرف مردم در کشور ما در انواع مختلف انرژی از آب و برق بسیار بالاتر است و در انواعی از آن مانند آب حدود دو برابر است.
اصلاح و بازسازی خرابیهای شبکه توزیع ضروری است
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره حوادثی که در شبکه آب فشار قوی و رسیدگی دیرهنگام مسئولان ادارات آب، اظهار کرد: برای جلوگیری از حوادث مربوط به ترکیدگی لولهها و شبکه فشار قوی باید نظارتهای مستمری از سوی سازمانها و ادرات آب کشور انجام شود. مردم نیز به این موضوع حساس باشند و گزارشهای لازم را در این خصوص به مسئولان اطلاع دهند. مسئولان نیز باید به این گزارشها توجه نشان دهند و خرابیها و ترکیدگیها را در اسرع وقت بازسازی و اصلاح کنند.
ارسال دیدگاه