اولویت بررسی اصلاح آییننامه داخلی از زبان لاریجانی
تهران (پانا) – نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی اصلاح آییننامه داخلی مجلس را اولویت کشور ندانست و رئیس مجلس در پاسخ به وی به قوانین داخلی مجلس اشاره کرد.
احمد بیگدلی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۹ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به شرایط امروز کشور، اظهار داشت: باید براساس اولویت ها مسائل در مجلس مورد رسیدگی قرار بگیرد، بنابراین سوال بنده این است که آیا بررسی آییننامه اولویت مجلس است چراکه خود رئیس مجلس حدود ۲۲ چالش اصلی کشور را بیان کرده است، بنابراین باید این موضوعات در اولویت اصلی نمایندگان قرار بگیرد.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر بنده باید از صحن علنی یک رأی گرفته شود تا بررسی طرح اصلاح آئین نامه داخلی به کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی واگذار شود.
وی افزود: بررسی طرح اصلاح آئیننامه داخلی مجلس جزء اولویت نیست چرا که در برخی از روستاها مردم با مشکل تامین آب شرب روبه رو هستند.
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر بیگدلی با تاکید بر قوانین داخلی بهارستان، خاطرنشان کرد: بررسی طرح اصلاح آئین نامه داخلی را نمی توان به کمیسیون واگذار کرد چرا که به دو سوم رأی نمایندگان نیاز دارد و قانون دائمی و ویژه ای است که باید اصلاح شود اما باید توجه داشت بررسی این موضوع براساس رأی نمایندگان بوده است.
وی افزود: رسیدگی به اولویتهای کشور نیز در دستورکار مجلس است ضمن اینکه هیات رئیسه مجلس باید مطابق آئین نامه مجلس، دستورکار صحن علنی را تعیین کند بنابراین رسیدگی به بررسی طرح اصلاح آئین نامه داخلی می تواند کار مجلس را سرعت دهد البته رسیدگی به موضوعاتی مانند مسائل تامین اجتماعی و امور بانکی نیز در حال انجام است.
ارسال دیدگاه