دبیر دوم کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفت‌وگو با پانا پیشنهاد داد

استفاده هنرستان‌های کشاورزی از تجربیات مدیران صنایع غذایی برای تأمین امنیت غذا در کشور

تهران (پانا) - دبیر دوم کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی پیشنهاد داد آموزش و پرورش شرایطی را فراهم کند تا مدیران صنعت غذای کشور به هنرستان‌های کشاورزی بیایند و از تجربیاتشان برای دانش آموزان سخن بگویند تا در آینده این دانش‌آموزان با ورود به بازار کار ضمن استفاده از همین تجربیات بتوانند امنیت غذایی کشور را تأمین کنند.

کد مطلب: ۱۳۸۱۳۴۰
لینک کوتاه کپی شد
استفاده هنرستان‌های کشاورزی از تجربیات مدیران صنایع غذایی برای تأمین امنیت غذا در کشور

ذبیح‌اله اعظمی‌ساردویی، دبیر دوم کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفت‌وگو با پانا درباره زمینه‌های پیوستن هنرجویان رشته کشاورزی به بازار کار، گفت: «برای این مهم خوب است هنرستان‌های کشاورزی ضمن ارائه آموزش حرفه‌ای و تخصصی در رشته‌ کشاورزی با محوریت به‌روزرسانی دانش‌آموزان با آخرین تکنولوژی‌های کشاورزی با مراکز و کارخانه‌های مهم حوزه کشاورزی مانند کارخانه‌های تولید کود و خاک یا شرکت‌های مواد غذایی و غیره ارتباط بگیرند.»

ایجاد فرصت کارآموزی برای هنرستانی‌ها فراهم شود

دبیر دوم کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی عنوان کرد: «ایجاد فرصت کارآموزی برای این دانش‌آموزان در مزارع و کارگاه‌های کشاورزی مهم است. همچنین ارائه پروژه‌های ساده و پیشرفته در رشته‌ کشاورزی به دانش‌آموزان برای افزایش دانش و تخصص آن‌ها راهکار مهمی است که در هنرستان‌های کشاورزی کمتر به آن پرداخته می‌شود.»

اعظمی ساردویی اظهار کرد: «با این روش‌ها دانش‌آموزی که در هنرستان کشاورزی تحصیل‌کرده است ضمن اینکه اعتمادبه‌نفس لازم برای به دست گرفتن کار کشت و پرورش محصولات کشاورزی را به دست می‌آورد، می‌تواند در بازار کار به‌عنوان کارآفرین ظاهر شده و شغل پایداری برای خود ایجاد کند.»

اهمیت ارتباط هنرستان‌های کشاورزی با بخش خصوصی صنایع غذایی

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اهمیت ارتباط هنرستان‌های کشاورزی با بخش خصوصی صنعت غذا، گفت: «برگزاری کارگاه‌های ‌آموزشی به همت بخش خصوصی برای دانش‌آموزان هنرستان‌های کشاورزی کمک می‌کند تا تجربه عملی بخش خصوصی به این دانش‌آموزان منتقل شود تا وقتی وارد بازار کار می‌شوند از تجربه و درس‌های دیگران نهایت استفاده را ببرند. آموزش و پرورش فرصتی فراهم کند تا مدیران صنعت غذا به هنرستان‌های کشاورزی بیایند و در مورد دغدغه‌ها و تجربه‌هایشان صحبت کنند. درس گرفتن از همین تجربیات یعنی تأمین امنیت غذایی کشور در آینده.»

اعظمی ساردویی پیشنهاد داد هنرستان‌های کشاورزی با در دسترس قرار دادن منابع دیجیتال برای هنرآموزهایشان می‌توانند تجربیات برتر شرکت‌های کشاورزی را با دانش‌آموزان به اشتراک بگذارند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار