در جلسه ی شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی مطرح شد؛

تمامی تلاش ها و امکانات آموزش و پرورش در جهت حذف نارسایی ها

تبریز(پانا)-جلسه ی شورای آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل آموزش و پرورش و استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد.

کد مطلب: ۱۲۱۱۶۷۲
لینک کوتاه کپی شد
تمامی تلاش ها و امکانات آموزش و پرورش  در جهت حذف نارسایی ها

جعفر پاشایی گفت: تمامی تلاش ها در جذب و بکارگیری نوآموزان جهت پوشش کامل تحصیلی در همه ی شرایط انجام شده است و ارتقا تحصیلی، میانگین نمرات نهایی و بحث نتایج کنکور، ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و عمرانی با تکیه بر مشارکت های مردمی و بحث رضایتمندی عمومی فرهنگیان عزیز در اولویت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: طبیعتا همه ی ماموریت ها که در این جلسات شوراها دستگاه تعلیم و تربیت موظف به اجرا است و نمادهایی که در استان بوجود می آید افتخاراتی را در بر داشته بعنوان مثال کسب رتبه های تک رقمی کنکور بود که رتبه اول و چهارم گروه تجربی مربوط به استان ما بود که یکی از استان های پیشتاز در کسب رتبه های زیر 10 کشور هستیم.

وی ادامه داد: نکته ی دیگر در بحث ماموریت های مهم سیستم بحث ساماندهی نیروی انسانی است و در جلسه گذشته گفته شد که باید تمام منابع انسانی در خدمت سیستم باشد که تمام تلاش ها در ستاد اداره کل و 39 ناحیه و منطقه با عقد قرارداد کمبود نیروی انسانی برابر دستورالعمل وزارت ساماندهی می شود و انشالله کلاس خالی از بابت کمبود معلم نخواهیم داشت.

پاشایی خاطرنشان شد: بحث امتحانات در خرداد و شهریور بحث حذف تعارض منافع بود و روسای مناطق مسئول مستقیم این برگزاری بود که در استان به صفر رسیده است.

وی در ادامه افزود: صیانت از حقوق مراجعین و همکاران، بحث ثبت نام دانش آموزان در پایه های مختلف مخصوصا پایه اول، هفتم و دهم تاکید بود که حداقل نارسایی باشد، برای بازگشایی مدارس در حالت های حضوری، ترکیبی و غیرحضوری در پروژه مهر آمادگی لازم برنامه ریزی شده و صورت می گیرد.

به گفته ی پاشایی در این ارتباط برنامه سیستمی و فرآیندی است به دور از مداخله غیرفنی، سلیقه ای و حاشیه ای تا سیستم ارتقا یابد.

مسئول دستگاه تعلیم و تربیت استان گفت: در بدنه آموزش و پرورش شاخص های مختلف چون برنامه سالانه و چشم انداز در ایران 1404 آموزش و پرورش با برش سالانه در مناطق و نواحی انجام شده است.

پاشایی در بخش دیگر سخنان خود گفت: 18 ماه است که دنیا با کرونا درگیر است است که رویکرد سیستمی فرآیندی در بهبود خدمات رسانی آموزش و پرورش در حوزه های مختلف انجام گرفت مثل تولید محتوا آموزشی و درسنامه که محوری ترین برنامه بوده و دیگری پشتیبانی و یاریگری آموزشی، نظارت عملیاتی و میدانی، کلاس گذاری حضوری در مناطق روستایی، تخصیص منابع و نیرو و نهایتا امتحانات بود که تجارب خوبی کسب کرده ایم و آمدگی داریم که با تصویب ستاد کرونا با تمام ظرفیت و انرژی و با بکارگیری تمام ظرفیت های برون و درون سازمانی کلاس های را برگزار کنیم.

طبق گزارش مدیرکل آموزش و پرورش استان ثبت نام دانش اموز در پایه اول ابتدایی 84 درصد، پایه هفتم 67 درصد و پایه دهم 20 درصد بوده که به طور کلی در دوره ابتدایی 95 درصد، در دوره متوسطه اول 80 درصد و دوره متوسطه دوم 20 درصد دانش آموزان ثبت نام کرده اند.

پاشایی تصریح کرد: برابر برنامه تنظیمی 10 اردیبهشت ماه کتاب های توزیع شده است و ساماندهی و سازماندهی 42 هزار نیرو در استان و پوشش تحصیلی بالای 770 هزار دانش اموز که خدمات آموزشی و پرورشی می گیرند برای استفاده بهینه انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد: تا به امروز 62هزار نوآموز سنجش شده اند برای ورود به پایه اول و تا پایان شهریور ماه به پایان می رسد.

پاشایی در ادامه گفت: با همکاری آموزش و پرورش و اداره نوسازی 100 کلاس درس در هفته دولت افتتاح شد و 250 کلاس درسی تا پایان شهریور ماه در اختیار آموزش و پرورش قرار می گیرد. در این مدت 350 کلاس درسی خواهد بود و یک هزار و 808 کلاس درسی تا پایان آبان ماه سیستم گرمایشی استاندارد را خواهند داشت که طی یک حرکت جهادی انجام شده است.بحث سرویس های بهداشتی در دوران کرونا مهم است که با اعتبار 13 میلیاردی استان در حال آماده سازی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: 200 کلاس درسی نیز به تجهیزات لازم مجهز شده است.

وی در خصوص حوزه بهداشت مدارس برای بازگشایی گفت: 80 درصد فرهنگیان واکسینه شده است و تا پایان شهریور این فرآیند واکسینه تکمیل می شود.

پاشایی در پایان گفت: در سال گذشته طی ابتکاری با همکاری ستاد کرونا مدارسی که کمتر از 15 دانش آموز را داشتند حضوری برگزار کردند که افت تحصیلی در مناطق روستایی انجام نشد.

همچنین در ادامه ی این جلسه استاندار آذربایجان شرقی ضمن قدردانی از دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت استان، گفت: اعضای ستاد آموزش و پرورش استان در ستاد ملی در بحث بازگشایی همیشه عملکرد خوبی داشته اند و به تاکید وزیر پیشین نظام آموزشی هرگز تعطیل نبوده ولی هیچ شیوه آموزشی جایگزین حضوری نخواهد بود و از این جهت آسیب های را مواجه شده ایم.

محمدرضا پورمحمدی با تاکید بر اینکه باید سبک زندگی کرونایی تطبیق داده شود، افزود: در ایام کرونایی با تلاش های فرهنگیان و همکاری اولیا شاهد کسب رتبه های تک رقمی کنکور و ارتقا سوادآموزی استان بوده ایم.

وی در ادامه گفت: در ستاد ملی طرح های مختلف برای بازگشایی مدارس مطرح شده و تمهیدات لازم در حال تصویب و عملیاتی شدن است چرا که با ابتکارات وزارت شبکه شاد با سرعت استقرار یافت و از آموزش عالی زودتر اقدام کرد.

پور محمدی ابراز داشت: پیش شرط آموزش حضوری مدارس از اول مهر واکسینه کردن کادر آموزش و پرورش است و واکسن ویژه دانش اموزان و اولیا مربوط به سراسر کشور است و دیگری تامین فضاهای آموزشی کافی است که هرساله تاکید می شود و همکاری جدی روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و ادارات با همکاری شهرداری و دیگر ارگان ها به شایستگی انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: ساماندهی نیروی انسانی برای اینکه هیچ کلاسی بدون معلم نباشد نیز جدی گرفته شود و خیرین و متولیان نیز در این امر بکار گرفته شود.

وی در خصوص بکارگیری نیروی خدماتی در سیستم تعلیم و تربیت قول پیگیری داد و در پایان گفت: پیشنهاد تشکیل کلاس ها با جمعیت 30 نفره در این جلسه تصویب می شود و بعد از مجوز ستاد مبارزه با کرونا اجرا خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار