رعایت بهداشت و کیفیت خدمات در مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان یزد همواره مورد توجه است

یزد (پانا)- رئیس اداره تعاون و رفاه آموزش و پرورش استان یزد درگفتگو با پانا گفت : درتمامی مراکز رفاهی استان به رعایت بهداشت ، مرغوبیت کالا و کیفیت خدمات توجه ویژه ای می شود .

کد مطلب: ۹۶۱۵۵۸
لینک کوتاه کپی شد
رعایت بهداشت و کیفیت خدمات در مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان یزد همواره مورد توجه است

" محمد علی غنی زارچ" افزود: آموزش های بهداشتی کارکنان و انجام نظارت های بهداشتی در مراکز رفاهی به طور مستمر انجام می شود و افرادی که با پخت غذا سر وکار دارند به طور متوالی چکاب سلامت می شوند .

" غنی زارچ " در مورد خرید مواد اولیه غذائی نیز گفت: خرید برخی از مواد اولیه برای یک دوره سالانه صورت می گیرد و توجه به کیفیت و نازلترین قیمت جزو لاینفک خرید های این مراکز است و برنج خریداری شده این مراکز نیز طبق روال سالهای گذشته جهت مصرف در مراکز رفاهی استان از ابتدای سال ۹۸ تماما از طریق سامانه خرید تدارکات( ستاد) و به مرور زمان خریداری گردیده است.

وی با اشاره به اینکه اسنادمالی خریدهای مذکور به مراجع ذیصلاح ارائه شده است افزود: ادعاهای مطرح شده دراین زمینه بی اساس است .

ایشان با یادآوری نظارت مستمر نهادی نظارتی بر فرایندهای مالی مراکز رفاهی گفت : تمامی اسناد مربوطه به خریدهای مذکور در زمان خود از طریق کارپردازی ، حسابداری و عاملیت ذیحساب مورد تائید قرار گرفته و پرداخت شده است.

" غنی زارچ " درمورد کیفیت برنج های خریداری شده نیز گفت : برنج های خریداری شده از بهترین نوع برنج ایرانی بوده که مورد تایید کارشناسان قرار گرفته است .

رئیس اداره تعاون و رفاه آموزش و پرورش درمورد محل نگهداری مواد اولیه غذائی نیز گفت : تمام استانداردهای لازم بهداشتی و ساختمانی برای نگهداری مواد اولیه غذائی در انبار مخصوص انجام شده که به تائید بهداشت نیزرسیده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار