دستگیری ۶۵ مزدور دشمن و عوامل گروهکهای تروریستی در استان مرکزی
تهران (پانا) - سازمان اطلاعات سپاه استان مرکزی از دستگیری ۶۵ مزدور دشمن آمریکایی - صهیونی و عوامل گروهکهای تروریستی خبر داد.
در اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه استان مرکزی آمده است:
بسم الله الرحمن و الرحیم
ملت قهرمانپرور استان مرکزی
همانطور که امام شهیدمان فرمودند: «خداوند راه شکست را بر این امت و ملت بسته است»، شما صاحبان و حافظان حقیقی این انقلابید و قطعا آن را به قله های رفیع عزت و پیشرفت و سربلندی خواهید رساند شک نکنید که این وعده بدون تخلف خداوند باری تعالی در مصحف شریف است.
مردمان دیار شهید پاکپور
پاسداران گمنام شما در سازمان اطلاعات سپاه استان مرکزی بر خود فرض میدانند ضمن تعظیم در برابر شکوه و عظمت شما امت بی بدیل، بخش کوچکی از اقدامات انجام شده در راستای خنثی سازی توطئه های دشمن زبون را حضورتان ارائه دهد؛
به استحضار ملت شریف میرساند با استفاده از گزارشهای مردمی و اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته، ۶۵ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهکهای تروریستی، شناسایی و با حکم مرجع قضایی دستگیر شدند.
خلاصه اتهامات دستگیرشدگان بدین شرح است:
شناسایی و دستگیری عنصر شاغل در یکی از مراکز حساس استان، سوژه ضمن جمع آوری اطلاعات خاص در تماس با افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی قصد ارسال اطلاعات و اقدام خرابکارانه را داشته که با هوشیاری پاسداران گمنام امام زمان (ع) قبل از اقدام دستگیر شده است.
شناسایی و دستگیری شبکه ای ۵ نفره از عناصر خود فروخته، اعضای این شبکه ضمن توهین به استقلال و آزادی ایران عزیز و مقدسات اسلامی، اقدامات تبلیغی علیه کشور، پرچم و نماد های ملی و دینی داشته اند.
دستگیری ۵۹ نفر از عناصر وطن فروش که اقدام به استقبال و تشویق دشمنان در حمله به ایران، مناطق مسکونی، اماکن و اموال عمومی، مراکز نظامی، ترور فرماندهان و مسئولین، شعارنویسی و تصویربرداری از اماکن نظامی و موشکی کرده بودند.
شناسایی و دستگیری دارنده تجهیزات ماهواره ای استارلینک
به استحضار امت قهرمان می رساند، روند شناسایی و دستگیری عناصر دشمن همچنان در حال انجام است.
در پایان ضمن سپاس از ارائه گزارشهای مردمی، تقاضا میشود موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستاد خبری سازمان اطلاعات (۱۱۴) گزارش نمایند.
ارسال دیدگاه